Blogit
Koti asemalla

Pääsiäinen

Eipä ole paljon ollut aikaa bloggailla viime aikoina. Kaikki aika mennyt lastenhoitoon ja kodin siistinä pitämiseen. Elämä on ihan mullinmallin, ei siis huonolla tavalla vaan yleensäkin arkikuviot mennyt uusiksi. Nyt oikeastaan alkaa vasta helpottamaan ja voi miettiä muutakin.

Meinasin jo ihan oikeasti unohtaa koko pääsiäisenkin. Pääsiäiskortit olin kirjoittanut jo ajat sitten, mutta h-hetkellä unohdin ne lähettää.:D Jospa sitten ensi vuonna.

Pääsiäistä meillä on silti vietetty hiukan, oman perheen kesken. Pääsiäispuput kävi eilen, munia maalattiin vesiväreillä, innostuin leipomaankin piiiitkästä aikaa. Pakastimessa on vieläkin viime kesän mansikoita  jotka pääsivät mummonpiiraaseen. Suklaata ja herkkuja on kyllä vedetty taas kiitettävästi napaan.

Vähän tossa ajatuksia remonttiinkin päin on. Tai ajatukset on sielä paljonkin mutta eipä se ajattelemalla etene. Remontti etenee hitaasti kun ei päästä yhdessä tekemään, liikaa lapsia jotta heitä voisi ottaa mukaan sinne. Yksin taas on niin tylsää puuhata kun tuntuu että tarvitsee koko ajan toisen mielipidettä tai apua.

Huomaan olevani tosi pitkästynyt kun ei pääse kunnolla remppaamaan. Emme sopineet mitään sukuvierailuja tms pääsiäiseksi kun sitä on niin tottunut että ei ehdi. Nyt mietin että olisi sittenkin pitänyt kun ei tuo remppakaan etene ja aika käy pitkäksi, siksi varmaan innostuinkin leipomaan kun kerrankin aikaa. Huomenna olisi tarkoitus leipoa lisää.

Juu, ei tämä kirjoittelu nyt suju kun yksi lapsi hyppii päälle koko ajan, joten toivotan vain kaikille mukavaa pääsiäisenjatkoa!:) Sääkin vihdoin suosii!:)

-Henna-

Ps. Terveisiä mummille ja papalle. Tuli ikävä kun kaivoin mummin kirjoittaman mummonpiiras-reseptin esiin.:)

Kommentit (4)

 1. Sari

  Ymmärrän sun pitkästymisen. Mua tuskastuttaa nykyään usein kun tahtoisi tehdä niin kovasti, mutta ei pysty, kun on pieni natiainen jaloissa. 🙂 Joskus oon jopa vähän kade miehelle, kun se "saa" tapetoida ja kaakeloida ja minä vaan pyörittelen pikkuautoja. 🙂 Yritän sit kuitenkin ajatella niin, että kummatkin työt on yhtä arvokkaita ja lapsi on kuitenkin lapsi niin vähän aikaa.. Ja me ollaan kyllä siinä mielessä onnekkaita, että on isovanhemmat apuna, joten loppujen lopuksi minäkin saan tehdä aika paljon. 🙂

  Ihanaa pääsiäistä! Oli muuten taas herkullisen värikäs kollaasi.

 2. Merikuu

  Ihanat kuvat, oikein herkulliset!

  Ymmärrän turhautumisen hyvin minäkin, se on varmasti aika yleistä 🙂

 3. Mervi

  Ihania kuvia, niin kuin aina.
  Varmasti turhauttaa välillä, kun homma ei etene, mutta tosi paljon olette jo saaneet kaunista aikaiseksi!
  Sain vasta-aloitettuun blogiini jo haasteen, ja haluaisin antaa sen sinulle. Jospa se toisi hyvää mieltä!

 4. hennaasemalta

  Sari: Kiitos, niinpä, totta! Hirveä into olisi vaan nyt tehdä kun pari huone on niin lähellä valmistumista. Mutta lapset ja työ nyt ensin, ja se mitä jää aikaa, rempataan.:)

  Merikuu: Kiitos!:)

  Mervi: Kiitos haasteesta!:)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *