Onnistunut loma

Koko perheen hiihtoloma on nyt ohi. Ainahan se loman loppuminen vähän harmittaa, mutta jos loma on ollut onnistunut, niin ei haittaa. Meillä se olikin kyllä onnistunut. Ainut miinus että Nestori sairasteli loppuviikon, raukka ollut tosi usein kipeä tämän talven aikana…. Onneksi ne sairastelut menee kyllä yleensä pojalla nopeasti ohikin.

Toivoin lomalta yhdessäoloa, ulkoilua ja myös että jonkin verran tulisi asioita ja remppaakin hoidettua. Sekä levättyä. Kaikkea saatiin oikein tasaisesti. Oltiin kylpylässä, pulkkamäissä, Nuuksiossa ulkoilemassa ja grillaamassa. Saatiin tilattua aulan lattian laudat, tapetoitua aulan seinät loppuun. Kerroinkin Facebookissa ja Instagramissa tuosta tapetoinnista. Tuli meinaan laitettua toistaiseksi viimeiset tapetit tässä talossa. Vähän jännä fiilis jäi tuosta tapetoinnista nyt vikaa kertaa. Vaikka tiedän että joskus se kierros alkaa alusta. Nyt oli kuitenkin helpotus hetkeksi lopettaa. Samin huoneeseenhan, joka on viimeinen remppahuone, tulee maalatut seinät siis. Mä laitan vielä noista rempoista erillisen postauksen, tai tästä tulee liian pitkä tarina.

Lomalla tuli tehtyä näiden lisäksi myös kaikenlaista pikkuhommaa ja kodin siistimistä. Myös lapset sai enemmän iskäaikaa. Loppulomasta Nestori olikin sitten koko ajan isässään kiinni. Iskä on kerrankin ollut lohduttaja numero yksi. Mä olen tuosta erittäin iloinen, teki heille molemmille hyvää.

Lomalla myös tuntui että on koko ajan sunnuntai, ja sitten kun totesi että eipäs vielä olekaan, niin tuli aina hyvä fiilis. Vielä olisi lomaa jäljellä! Olen myös iloinen että loma ei mennyt ihan laiskotteluksi ja herkutteluksi, niin kuin usein saattaa käydä. Sopivassa suhteessa molempia. Vaikka edelleen en saanut itseäni aamuisin salille, vaikka tarkoitus oli, kun kerrankin olisi ollut mahdollisuus. Olen kuitenkin enemmän iltaliikkuja. Liikunta olikin nyt enemmänkin ulkoilua. Tosin, pitkästä aikaa tuli joogattua, ja tein itselleni lupauksen että alan taas tekemään lyhyitä joogahetkiä, vaikka Nestorin kanssa. (Ei ehkä kovin rentoa, mutta tehokasta silti.)

Joten, hyvä fiilis jäi lomasta. Nyt alkaa taas arki, mutta ei haittaa kun akut on ladattu. Tällä viikolla on sitten kaikkea kivaa tiedossa myös. Huomenna NOSH-vaatekutsut meillä (Joihin liittyen muuten myöhemmin jotain kivaa tiedossa teille lukijoillekin!!), torstaina käsityökerhoa ja mitähän kaikkea.

Kyllä tämä tästä taas. Ihanaa viikkoa kaikille, arjen aloittajille, sekä niille joilla vasta lomaviikko alussa.

-Henna-

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *