Olohuoneessa

Paremmin nukkuneena ja kevätauringon piristäessä, huomaan että kotia tekisi mieli laittaa kuntoon vähän sieltä sun täältä. Eilen siivoilin olohuonetta ja samalla vähän uudelleenjärjestelin jälleen.
Ruskea nojatuoli ja Eamesin kiikku vaihtoivat paikkaa, ja ilme on nyt jotenkin kevyempi. Kiikku tulee myös paremmin esiin, se kun mielestäni kaipaa kunniapaikan.

Ystävänpäivä ja laskiainen meni kohdaltani hiukan ohi, mutta parit ihanat tulppaanit sain ystäviltäni. Huomenna on onneksi vielä laskiaistiistai niin täytyy keittää hernekeittoa ja hakea niitä laskiaispullia. Tai jaksaisinkohan jopa tehdä…. hmm…

Olen nyt päättänyt laittaa tuon sohvan myyntiin. Se on todella mukava istua, ja muutenkin ihan hyvässä kunnossa mutta vähän hankalan kokoinen meille. Joten jos täällä on joku vaikka kiinnostunut sohvan ostamaan, niin saa laittaa mulle sähköpostia. Sohvan myyn alkuperäisillä beigeillä selkätyynyillä sekä lisäksi saa nuo mun tekemät kukalliset jos haluaa. Hinnasta, mitoista ym lisätietoa sähköpostitse.

Mä kävin tänään Ikeassa hakemassa kehyksiä lisää jotta saan työhuoneeseeni lisää tauluja seinälle. Myös siemeniä hain, jotta pääsen aloittamaan istutuspuuhat. Keittiössä on myös jotain pientä uutta, siitä lisää myöhemmin.
Pariisijuttuja tulee myös vielä lisää. Kiva kun olitte tykänneet Pariisi-postauksesta! Muutenkin kommentit on mulle ihan hirmuisen mieluisia, vaikka niiden määrä onkin nykyään vähentynyt. Olen ymmärtänyt että niin on muissakin blogeissa. Uhkaavasti alkaa Instagramit ym ottaa vallan, niihin on myös helpompi kommentoida. Sehän näkyy sitten täällä ettei ihmisillä ole enää aikaa tänne kirjoittaa.
Vaikken jokaiseen kommenttiin aina erikseen vastaa, niin arvostan niitä edelleen todella kovasti. Vuorovaikutus on kivaa, ja siten myös parhaiten näen mistä tykkäätte.

Kiva kun silti käytte!

-Henna-

Kommentit (5)
 1. Marika pALaNuTtA SiiRaPpiA
  17.2.2015, 13:45

  Tuo divaani <3 ja koko lukunurkkaus näyttää niin kodikkaalta ja ihanalta!

 2. Jo pitempään blogiasi seuranneena olen jäänyt kaipaamaan niitä teidän eläimiä. Olisi hauska kuulla miten unto-koira ja kissat ovat ottaneet vauvan vastaan.

  1. hennaasemalta
   17.2.2015, 19:22

   Totta muuten, eläimet on jäänyt vähän jutuista pois nyt… Kiitos ideasta, täytyykin kertoa eläinten kuulumisia jossain vaiheessa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *