Olohuone siirtyi pihalle

Täällä on taas monta rautaa tulessa, mutta se on ihanaa, kun kelitkin on näin mahtavat! Olen joka päivä edes hiukan yrittänyt ehtiä pihalla touhuilla. Viimeksi eilen haettiin ruusuja, joista osa tässä kuvassa vielä odottaa istuttamista. Neidonruusut ja suviruusut pääsevät kahdelle portille kutsumaan ihmisiä sisään. Ollaan siivottu pihaa, parannettu polkuja jne. Ihan superkivaa puuhaa!

Sen ohella olen järjestellyt meidän puodin seuraavaa tapahtumaa. Huomenna la klo 11-14 meillä on täällä Korsossa kyläpäivät, ja samalla puoti auki. Nyt on meidän lavaterassi avattu ja tyynyt kannettu pihalle. Pihakalusteet ja terassi odottavat jo huomista pihakahvilaa, joka avautuu tähän kyläpäivien ajaksi. Ihan mahtavaa keliäkin edelleen luvattu, joten on kyllä tosi hyvät fiilikset sen suhteen. Itse viihdyn ihan superhyvin tässä pihasohvalla, jossa nytkin tätä kirjoitan, kissa kyljessä nukkuen. Olohuone on siis todella siirtynyt ulos!

Miinuksena tämän kaiken kivan keskellä on mun pienoinen flunssa. Meillä oli Nestori tässä flunssassa viikon, ja nyt on sitten ollut mun vuoro. En onneksi ole sängyn pohjalla, mutta kyllähän tämä vähän hidastaa. (Vaikkei ei ehkä uskoisi.) Mulla taitaa myös olla joku lievä siitepölyallergia, kun mun muutenkin herkät silmät on nyt tosi herkät. Joten kaikkea ei tule ehkä tehtyä huomiseksi ihan täysin täydellisesti mutta teen mitä jaksan. Yritän samalla työntää päässäni pyörivän ”pitäisi”-listan sivummalle. Kyllä se tapahtuma tulee vaikkei kaikki olisikaan ihan viimeisen päälle.

Tänään mä olenkin lähdössä Nestorin, mun äidin ja siskon kanssa Helsinkiin ensin kaivariin kahville, sitten ostoksille ja illalla vielä syömään. Tosi kivaa, vaikka työt ehkä sitten venyykin illalla myöhään. Täytyy vielä illasta hyllyttää uutuudet ja siivota puoti. Joten, ei tässä nyt ehditä sairastella! Kohta sinkkitabletti suuhun ja menoksi.

Tervetuloa huomenna käymään!

-Henna-

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *