Blogit
Koti asemalla

Olinkin osittain väärässä…

Kerroin eilen metsästäneeni Ikeasta uusia Bråkig-sarjan astioita ja laatikoita. Silloin löysin vain kulhoja ja ajattelin että muut on loppu koska ei niitä löydetty vaikka kuin etsittiin.
Sitten te täällä blogissa kerroitte että kyllä Vantaan Ikeassa kaikkea oli kyllä! Siis mitä, miten olemme olleet niin sokeita? Kyllä muuten harmitti…

Tänään mä ajelin jälleen kyseisen Ikean ohi lounas-aikaan ja totesin, ”Äh, ei meillä ole kummempaakaan tekemistä, joten vienpä lapset Ikean lihapullille”.
Ja juu, kuppia sarjaan löytyi ihan hyvin. Olin päättänyt etten niitä ota kun kuppeja muutenkin tarpeeksi, haen vaan äidille. No pöh, 10 € kaksi sopivan kokoista ja hauskaa kuppia! Otin sittenkin tuon kahden kupin setin itsellekin. Juuri sopivia kahville ja teelle.

Niitä laatikoita ei kyllä ollut vaikka kuinka etsin, ainoastaan yksi paketti tuota kuvan settiä. Ei ehkä se lemppariväri, näitä kun OLI vaaleanpunaisia ja turkoosejakin, just mun lempparivärejä.. Tuo kahden setti maksoi vaan 8€! Miettikää paljonko saa maksaa jostain Bungalowin tms vastaavista!!
Eli mulle saa hihkaista jos näitä tuleekin vielä muissa väreissä. Mä todella tarttisin näitä mun huoneeseen…

Että tällaista tänään. Ihan hetkeen en sitten Ikeaan haluakaan uudestaan. Mikä siinä paikassa onkin kun ärsyttää ihan jos sieltä täytyy hakea uudestaan jotain tai palauttaa jotain? Ärsyttää kiertää koko iso halli yhden tuotteen takia, se varmaan syynä!

Tänään mennään jo keskiviikossa, huomenna oliskin kässäkerhon kokoontumista ja kerhopäivä. Muut menot peruuntuikin huomiselta, saadaan sittenkin ottaa vähän hitaampi aamu, jes!

-Henna-

Kommentit (8)

 1. Cia

  No kiva kun ees kuppeja sait 🙂 Mua jäi vähän vaivaamaan se iso tarjotin, ehkä meidänkin kersat saa huomenna lihapullia lounaaksi!

 2. Irmastiina Ruusukummusta

  On nuo kyllä kivat…:)

 3. Mirva

  Voi vitsit, ttä ikeaan on meiltä matkaa niin tuhottomasti ettei viitsi kuppien takia lähteä. Luen juuri lehteä, jossa teidän ihana kotinne on. Mä niin pidän teidän keittiöstänne. Nuo avohyllyt on kauniit ja käytännölliset!

  • hennaasemalta

   Höh….
   Kiitos paljon.:)

 4. Amanda

  Henna, voin käydä huomenna pikaisesti tsekkaamassa Espoon Ikean valikoiman ennen kun tulen käsityökerhoon. Ehkä siellä ois. 😉 Aika ihastuttavia värejä munki mielestä!

  • hennaasemalta

   Oi ihana, kiitos!!!!!:)

 5. Raita

  Ihanat kupit! ♥ En muuten ole tiennyt, että korson asemalla asuu joku..olen vain monta kertaa ihaillut junaa odotellessani asemarakennusta. Se on niiiin hyvässä kunnossa nykyisin! En (onneksi) muista miltä se on näyttänyt ennen..

  • hennaasemalta

   Siis mehän ei asuta siinä harmaassa asemarakennuksessa, siinä on toimisto. Vaan sen viereinen isompi talo jonka maalaus on kesken, se on meidän. Kuuluu samaan asema-alueeseen, mutta meidän talo on vanha vr:n asuinkasarmi.:) Se asemarakennus on kai aina ollut hyvässä kunnossa, se oli ennen punainen.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *