Olinkin osittain väärässä…

Kerroin eilen metsästäneeni Ikeasta uusia Bråkig-sarjan astioita ja laatikoita. Silloin löysin vain kulhoja ja ajattelin että muut on loppu koska ei niitä löydetty vaikka kuin etsittiin.
Sitten te täällä blogissa kerroitte että kyllä Vantaan Ikeassa kaikkea oli kyllä! Siis mitä, miten olemme olleet niin sokeita? Kyllä muuten harmitti…

Tänään mä ajelin jälleen kyseisen Ikean ohi lounas-aikaan ja totesin, ”Äh, ei meillä ole kummempaakaan tekemistä, joten vienpä lapset Ikean lihapullille”.
Ja juu, kuppia sarjaan löytyi ihan hyvin. Olin päättänyt etten niitä ota kun kuppeja muutenkin tarpeeksi, haen vaan äidille. No pöh, 10 € kaksi sopivan kokoista ja hauskaa kuppia! Otin sittenkin tuon kahden kupin setin itsellekin. Juuri sopivia kahville ja teelle.

Niitä laatikoita ei kyllä ollut vaikka kuinka etsin, ainoastaan yksi paketti tuota kuvan settiä. Ei ehkä se lemppariväri, näitä kun OLI vaaleanpunaisia ja turkoosejakin, just mun lempparivärejä.. Tuo kahden setti maksoi vaan 8€! Miettikää paljonko saa maksaa jostain Bungalowin tms vastaavista!!
Eli mulle saa hihkaista jos näitä tuleekin vielä muissa väreissä. Mä todella tarttisin näitä mun huoneeseen…

Että tällaista tänään. Ihan hetkeen en sitten Ikeaan haluakaan uudestaan. Mikä siinä paikassa onkin kun ärsyttää ihan jos sieltä täytyy hakea uudestaan jotain tai palauttaa jotain? Ärsyttää kiertää koko iso halli yhden tuotteen takia, se varmaan syynä!

Tänään mennään jo keskiviikossa, huomenna oliskin kässäkerhon kokoontumista ja kerhopäivä. Muut menot peruuntuikin huomiselta, saadaan sittenkin ottaa vähän hitaampi aamu, jes!

-Henna-

Kommentit (8)
  1. No kiva kun ees kuppeja sait 🙂 Mua jäi vähän vaivaamaan se iso tarjotin, ehkä meidänkin kersat saa huomenna lihapullia lounaaksi!

  2. Irmastiina Ruusukummusta
    5.2.2014, 15:30

    On nuo kyllä kivat…:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *