Nyt ei riitä enää ymmärrys

Mä kun olin eilen niiiiiin iloinen kun sain sen lastenhuoneen lattian maalattua, niin johan jotain sontaa tulee tilalle…

Kerroin jo tossa aiemmin miten jotkut likat kävi meidän kuistilla ja mm. varasti pienen tervetuloa-kyltin ovesta.
No, ilkivalta jatkuu. Eilen, nähtävästi silloin kun mä olin maalaamassa ja mies tässä kotona lasten kanssa, joku ääliö oli käynyt heittelee meidän kuistille puoliksi syötyjä karkkeja.
Tänään valoisaan aikaan kävin katsomassa, niin sielä kuistilla oli niitä joka puolella. Sellaisia tosi limaisia, märkiä ja ällöttäviä turkinpippureita tms jotka oli tyyliin syljetty suoraan suusta. Niitä oli ihan oven edessä saakka, eli tämä kyseinen urpo on ollut ihan kuistilla asti niitä sylkemässä.

Kuin idiootti saa olla että keksii tollaista???? Ja MIKSI?

Onko se ollut mielenosoitus meitä kohtaan jostain syystä, vai vielä pahempaa, onko ne yrittänyt osua meidän pihalla oleviin kissoihin? Kissat on juossut omalle kuistille karkuun ja joku urpo tullut perässä??

Miten joku voi mennä toisen kotiin tekemään tällaista? Onko teineillä noin tylsää?

Pahinta tässä on se, että vaikka tuo ei kovin isoa vahinkoa tehnyt, niin nyt me ollaan taas aivan vainoharhaisia. Koko ajan saa pelätä että joku tulee taas riehumaan. Koko ajan ravataan ulkona vahtimassa että onko sielä joku. Koko ajan on todella levoton olo. Sitä mukaan kun me isolla työllä tehdään, joku tulee sotkemaan. Kiva myös pelätä kissojen puolesta, jotka muutoin nauttii ulkona olosta.
Ihmiset on vaan niin hulluja ettei tiedä mitä ne keksii….

Kivaa kun omassa kodissaan ei saa olla rauhassa. Ihan tosi kivaa….
Pitää varmaan rakentaa tähän joku kunnon linnoitus ympärille, piikkilankaa ja vallihautoja.
Nyt mä alan jo toivoo että tulee tosi kylmä ja lunta, piha ei ole sitten enää niin pimeä ja kukaan ei viitsi hengata ulkona sylkemässä karkkeja. Luulisi ainakin.

Surettaa, niin paljon…

-Henna-

Kommentit (31)
  1. Vau, ootteko rakentaneet kissoille ulkotarhan?

  2. Näin maalla asuvana, en ymmärrä tollasta (no en siis sillonkaan vaikka asuin kaupungissa) siis yksittäisen "juntteilun" ymmärrän, mutta en niin että päivittäin/viikottain joku tekee tollasta. Oletko ollut yhteydessä mihinkään, siis onko tuo yleistä että ihmiset tulee toisten pihoille sikailemaan?
    Valvontakamera olis varmasti paras, tosin kuka niitä sotkijoita kiinni ottaa, mutta ainakin olis todisteita ja ehkä toi vähän pelottaisi.
    Mutta en edes tajua sitä, kuka uskaltaa tehdä noin, itse käytiin joskus omenavarkaissa jossain autiomökissä ja sillonkin oli sydän aivan kurkussa, miten on pokkaa mennä toisen pihalle, kun tosiaan varmasti näkee että siellä asuu joku. Olis kiva nähdä ne tyypit, ihan vaan jutella (tosin tekis mieli kyllä tehdä muutakin) että mitä he ajattelee toiminnastaan.
    Ennen sotkettiin yleisiä tiloja:bussipysäkkejä, tunneleita jne mutta nyt kelpaa näköjään jo koditkin…
    Hih, tuli mieleen että pitäisi olla pari tuttua teinipoikaa, ne varmasti ihan ilmaiseksi vakoilisivat jostain teidän kodin raosta ja välittömästi kun joku tulis niin tuikkais vaikka pikkuraketin/pommin perään…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *