Blogit
Koti asemalla

Nyt ei riitä enää ymmärrys

Mä kun olin eilen niiiiiin iloinen kun sain sen lastenhuoneen lattian maalattua, niin johan jotain sontaa tulee tilalle…

Kerroin jo tossa aiemmin miten jotkut likat kävi meidän kuistilla ja mm. varasti pienen tervetuloa-kyltin ovesta.
No, ilkivalta jatkuu. Eilen, nähtävästi silloin kun mä olin maalaamassa ja mies tässä kotona lasten kanssa, joku ääliö oli käynyt heittelee meidän kuistille puoliksi syötyjä karkkeja.
Tänään valoisaan aikaan kävin katsomassa, niin sielä kuistilla oli niitä joka puolella. Sellaisia tosi limaisia, märkiä ja ällöttäviä turkinpippureita tms jotka oli tyyliin syljetty suoraan suusta. Niitä oli ihan oven edessä saakka, eli tämä kyseinen urpo on ollut ihan kuistilla asti niitä sylkemässä.

Kuin idiootti saa olla että keksii tollaista???? Ja MIKSI?

Onko se ollut mielenosoitus meitä kohtaan jostain syystä, vai vielä pahempaa, onko ne yrittänyt osua meidän pihalla oleviin kissoihin? Kissat on juossut omalle kuistille karkuun ja joku urpo tullut perässä??

Miten joku voi mennä toisen kotiin tekemään tällaista? Onko teineillä noin tylsää?

Pahinta tässä on se, että vaikka tuo ei kovin isoa vahinkoa tehnyt, niin nyt me ollaan taas aivan vainoharhaisia. Koko ajan saa pelätä että joku tulee taas riehumaan. Koko ajan ravataan ulkona vahtimassa että onko sielä joku. Koko ajan on todella levoton olo. Sitä mukaan kun me isolla työllä tehdään, joku tulee sotkemaan. Kiva myös pelätä kissojen puolesta, jotka muutoin nauttii ulkona olosta.
Ihmiset on vaan niin hulluja ettei tiedä mitä ne keksii….

Kivaa kun omassa kodissaan ei saa olla rauhassa. Ihan tosi kivaa….
Pitää varmaan rakentaa tähän joku kunnon linnoitus ympärille, piikkilankaa ja vallihautoja.
Nyt mä alan jo toivoo että tulee tosi kylmä ja lunta, piha ei ole sitten enää niin pimeä ja kukaan ei viitsi hengata ulkona sylkemässä karkkeja. Luulisi ainakin.

Surettaa, niin paljon…

-Henna-

Kommentit (31)

 1. hennaasemalta

  Näköjään täällä jäänyt vastaamatta:

  Anonyymin typerään kommenttiin en jaksa edes vastata, mutta:

  Parolan asema: Niin joo, teillä on vielä inhottavampaa tuo kun joudutte sallimaan yleisen kulun pihalle…:O Me emme onneksi joudu.

  Olo on tosi vanha kun sanon tämän, mut mua muutenkin masentaa nykyajan nuoret. Itekin oon vielä aika nuori ja teinivuosina tuli kyllä hölmöiltyä, mutta toisten omaisuutta en ikinä hajottanut. Luonnon roskaaminenkaan ei käynyt mielessä (varsinkin kun 18 v jouduin mäkkärissä töissä ollessani siivoamaan pihalta muiden roskia)
  Nykyään nuorille ei opeteta käytöstapoja, vanhemmilla ei ole aikaa nuorille, saavat luuhata yömyöhään ulkona kunhan ovat poissa jaloista jne. Nuorille ei ole töitä, ja kaikki illat istutaan tietokoneella jos ei luuhata sielä ulkona.
  Aina nuoret on riehunut mutta tuntuu että tilanne pahenee vaan kun ei niillä ole tekemistä eikä tarvetta ottaa mistään vastuuta…
  Mä oon tyytyväinen tosta naapuriparkkihallista koska sielä saavat viettää aikaa, skeitata ym. Toki se voisi olla vähän kauempana, mutta eipä siitä kauheasti haittaa ole.

  JTH: Voi voi, ei teilläkään ole siinä mielessä kiva tilanne edessä… En tiedä millainen teidän asema on, mutta toki teilläkin tilanne rauhoittuu tuosta kun näkevät että taloon muutetaan. Voipi silti olla että pitkään jatkuu satunnainen ilkeily…
  Toivottavasti ei!
  Onnea uuteen kotiin!:)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *