Blogit
Koti asemalla

Nestorin uusi matto

Nestorista on tullut kova automies. Olinkin jo pojan iloksi kaivamassa ullakolta Mikin vanhoja, rumia ja kissan repimiä mattoja. Kunnes sitten uusimmassa H&M:n esitteessä näin superihanan automaton! Sellaisen jossa oli harmaalla pohjalla ihania pastellisia taloja. Sellainen oli saatava.

No, niin kuin näkyy, sellainen ei meille tullut. Mä nimittäin menin vähän jännittyneenä eilen Helsingin H&M Homeen, olin varma ettei sielä ole koko mattoja. No olipas, kolmea eri väriäkin. Mustavalkoinen, se pastellinen ja harmaa-musta. Olin jo kaappaamassa sitä hakemaani, kunnes aloin tutkimaan mattoja tarkemmin. Siinä söpössä, äidin mieluisimmassa matossa oli ihanat talot mutta tosi tylsä yksikaistainen tie. Harmaa-mustassa oli vähän kivemmat tiet ja safariteema. Täytyi kuitenkin miettiä itse pojan kannalta. Kyllähän tässä mustavalkoisessa olisi mahtavimmat tiet, ja vielä parkkipaikkoja.

Vaikka valkoinen väri hirvitti, totesin että mulla ei ole vaihtoehtoja. Söpöilymaton jos haluan, saan laittaa omaan huoneeseen. Valkoinen siis lähti mukaan, ja ai että sillä on jo leikitty! Sielä se poika kyykkii ja pärisee.

Näitä valkoisia mattoja olen nähnyt kyllä muuallakin myytävän. Onneksi nykyään panostetaan näidenkin ulkonäköön. Ne perinteiset automatot kun on aikas rumia… Niitä meilläkin on ollut mutta tämä on kivempi. Vaikka matto on suht ohut ja ”lörppö”, se pysyy hyvin paikallaan. Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin rullaantuvat matot ja varsinkin lapsilla. 

Koska tässä syksyä kohden mennään, on ihan kiva että Nestorille tuli muutenkin toinen matto. Lämmittää sitten edes vähän täällä viileässä talossa.

Pojat oli muuten tänään parturissa. Nestori elämänsä ensimmäistä kertaa. Vähän kyllä itketti jättää niskan kiharat sinne parturin lattialle. Toisaalta nauratti pojan vakava ilme, mitä ihmettä tässä tapahtuu! Nyt on sitten iso poika, joka parin kuukauden päästä täyttää jo 2 vuotta…

Meidän Miki innostui kanssa kalenteriaskartelusta. Ostin eilen sille kirjakaupasta oman kalenterin. Lupasin että tuunaillaan omiamme yhdessä kohta, joten sitä nyt sitten tekemään.

Ihanaa viikonloppua!

-Henna-

Ps. Sain mun kaupalle pankkimaksunappulat ja itse puotiin korttimaksulaitteen. Nyt on siis shoppailu helpompaa!

Kommentit (2)

  1. heidi

    Meillä on tämä ja voi pojat kun on mieluinen niin pojalle kun äidillekkin 🙂

    http://www.hm.com/fi/product/10872?article=10872-A#article=10872-B

    • hennaasemalta

      No höh! Ei sielä tuollaisia ollut! Tuohan olisi ollut täydellinen! Mun lempimaton ja tuon meidän nykyisen sekoitus!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *