Nestorin 4-vuotis syntymäpäivät

Meillä juhlittiin eilen 4-vuotiasta Nestoria. Tällä kertaa suht pienellä panostuksella, koska mulla ei ole enää samanlailla aikaa valmistella kuin ennen. Kuitenkin sitä on hyvä oppia näkemään, että vähempikin riittää todella.

Tilasin kakun meidän kahvilan Saaralta. Kakku oli suklaapohjainen nakukakku, jonka välissä oli kerma-rahkaa ja vadelmaa. Nestori itse toivoi että kakussa olisi tikkareita ja popkornia, joten jälleen tehtiin runsas överikakku. Koristelin kakun niillä toivejutuilla, sekä karkeilla ja viirinauhalla. Mun äiti teki suolaiset piirakat, kinkku- sekä kreikkalainen piirakka jonka mukaan sai laittaa tsasikia. Tosi hyvää oli!

Edellisenä iltana hain Confetista ilmapallot ja pinjatan, jonka täytin confeteilla ja karkeilla. Nestori halusi Fortnite-pelistä tutun laaman, mutta kun laamaa ei ollut, otettiin yksisarvinen. Suloiset kertakäyttölautaset, paperipillit ja servetit oli mun omasta puodista. Mulla on puodilla pieni erä synttäri-ja halloweenjuttuja.

Meillä käy siivooja kerran kuussa, joten nyt tarvitsi tehdä vain pikainen ylläpitosiivous. Itse olin lauantain töissä, joten äitini keitti kahvit ja kattoi, itse lähinnä vain saavuin paikalle. Joten kyllä, tämän vuoden juhlat oli avustuksella suht simppelit mutta synttärisankari oli oikein tyytyväinen. Itsekin sain upeat liljat olohuonetta koristamaan!

Tämä sunnuntai onkin sitten ollut rennosti kotipäivä. Pihalla tehtiin vähän pihahommia, ja nyt vaan ollaan. Huomisesta saa taas juosta paikasta toiseen. Meillä on ensi viikolla puodilla tiedossa kalligrafiakurssia, käsityökerhoa ja tettiläinenkin aloittaa meillä. Tuleva viikonloppukin on täynnä ohjelmaa. Joten nyt vielä hetki nautitaan rauhasta.

Mukavaa alkavaa viikkoa!

-Henna-

Ps. Palaan kahvila-myymälämme esittelyyn myöhemmin.

Kommentit (2)
  1. Mitä sarjaa noi ihanat vaaleanpunaiset hieman leveämmät ja matalammat kupit on??

    1. hennaasemalta
      12.2.2019, 18:25

      Ne on Arabian Koko-sarjaa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *