Nestorin 1-vuotis syntymäpäivät sekä tarjoiluvinkki

Lauantaina oli Nestorin oikea syntymäpäivä, ja pidimme silloin juhlat läheisten kanssa. Hulinaa riitti, sen varmistivat pienet lapset ja iloiset aikuiset.

Mun sisarukset, Miki ja Sami vaativat että Nestorilla täytyy olla Minion-teema, vaikka mä yritin sanoa että ei nyt mitään teemaa. Nestori sai kuitenkin Samin espanjanreissulta aiemmin hauskan Minion-haalarin, joten siinä vaiheessa viimeistään teema oli päätetty, vaikka eihän tuo pieni niistä vielä mitään ymmärräkään. Muut lapset juhlissa kuitenkin ymmärsivät.
Meillä oli minion-lautasia, pahvihattuja, paperipillejä, servettejä ja kakku. Lisäksi ostin Tigerista hedelmäpillejä ja värikkään garlandin kattoon.

Tarjoiluna oli aika perusjuttuja, suolaista piirakkaa, kermakakkua jne. Oli kyllä viimeinen kerta kun ostan kakkuun valmiin koristekuvan. Jostain syystä kuva meni aivan ryppyyn ja epäselväksi. Onneksi tuo ei haitannut makua, mutta ulkonäkö kärsi paljon… Koitin vähän karkeilla pelastaa tilannetta, vaikka tuskin tuo ketään haittasi. Nestori sai myös ihan oman kakun, jossa vesimelonia, rypäleitä ja kiiviä. Tuollaiset hedelmäkakut ovatkin nyt selvästi monien suosiossa 1-vuotisjuhlissa, ja niihin löytyy paljon inspiraatiota esim. Pinterestistä.

Tein juhliin myös ensimmäistä kertaa raakakakkua. Ohjeen löysin kinuskikissalta täältä. Tein marjaleivoksia, jotka leikkasin suht pieniksi. Tuo kun on niin makeaa ja tuhtia. Olin todella positiivisesti yllättynyt tuosta. Se on terveellistä, helppo tehdä ja oikeasti tosi hyvää! Monet vieraat sitä kehuivat. Aion tehdä tuota joskus lisää pakkaseen. Kun iskee makeanhimo niin nappaan pakkasesta palan tuota eikä mitään sokeripommeja. Kannattaa kyllä kokeilla!

Nestori sai lahjaksi mm. Petteri kaniini-lautasia, tossut, vaatteita, kirjoja ja tuon kuvassakin näkyvän Vilacin potkuauton. Sami ei ehtinyt edes kasata autoa loppuun, kun Nestori jo hyppäsi selkään ja autosta tuli kyllä pojalle ihan hitti! Tosi hienosti osasi heti autolla liikkua edes ja takaisin päin. (Meillä on yksi toinenkin muovinen potkuauto jota on työntänyt ensin kävellen ja jolla oppi just muutama päivä sitten istuen potkimaan eteenpäin. )
Mun veljenpojat saivat aikoinaan myös 1-vuotislahjaksi Vilacin autot, ja mä sanoin jo silloin että toivoisin tuollaista Nestorille, on niin makean näköinen ja suht kestävän oloinen. Tuosta onkin sitten helppo myöhemmin siirtyä potkupyörään ja siitä polkupyörään.

Ihanat juhlat oli, mutta luoja kun olin väsynyt niiden jälkeen. Sunnuntai olikin ihana ottaa vähän iisimmin, ilman mitään suunnitelmia tai menoja.

Nyt täytyy vähän suunnitella halloweenia, Mikin pari kaveria tulee yökylään. Kukkagarlandi vaihtuu kurpitsagarlandiksi. Jotenkin kivaa, jotain iloa tästä pimeydestä, kun saa laittaa kynttilöitä ja kurpitsoja ja lapset saavat pukeutua halloweeniin.

Tänään tuli muuten postista ensimmäinen lelulehti! Vitsi, ne oli niiin parasta lapsena! Itse en ole ostanut vielä yhtään joululehteä, enkä vielä ostakaan. Ehkä sitten marraskuun puolella.

Mukavaa alkanutta viikkoa, johan se on kohta taas maanantai jo ohi!

-Henna-

Kommentit (3)
  1. Paljon onnea pikkuiselle sankarille! Ihanan värikkäät juhlat ja upea auto. 🙂

  2. Marika pALaNuTtA SiiRaPpiA
    27.10.2015, 14:51

    Onnea 1-vuotiaalle! Herkullisen näköiset tarjoilut ja ihan huippuhieno auto, ei ihme että siitä tuli suosikki!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *