Myynnissä juliste

Muistattekos tämän huoneen ja varsinkin tuon robottijulisteen? 
Kaivelin vähän blogia etsiessäni kuvaa tuosta julisteesta, ja tämä kuva löytyi vuodesta 2011. Tuossa kuvassa siis asuttiin vielä tuolla talomme pienemmässä huoneistossa, olimme vasta muuttaneet ja rempat iiiiihan alussa. Luojan kiitos siitä on hommat vähän edistynyt… 
Itseasiassa jossain vaiheessa voisin kaivella enemmänkin näitä vanhoja kuvia esille. Hauska nähdä miten mun sisustustyyli ja kuvaustaito on muuttunut ja kehittynyt näissä muutamassa vuodessa. Toki tuo toisen asunnon valmis puulattia ja valkoiset seinät vaikuttaa paljon siihen miltä näyttää. Tuonne kun vaan pikaisesti maalattiin tagit piiloon ja pestiin lattiat jotta päästiin sinne pian muuttamaan.

No mutta asiaan. Tulin siis huutelemaan josko joku olisi kiinnostunut ostamaan tuon meidän Bold and Noblen alphabot-julisteen. Se on pari vuotta pyörinyt täällä etsien paikkaa. Tuo on ihana, mutta ei oikein sovi minkään huoneen väreihin tällä hetkellä, joten ajattelin luovuttaa ja pistää sen eteenpäin.
Julisteen koko on 50×70 cm ja sen oikea hinta tällä hetkellä on 61€. Myyn sen vajaaseen puoleen hintaan, eli 25€ ilman kehystä. Saat sen myös tuossa valkoisessa kehyksessään (ylempi kuva!!) 30€:lla jos noudat sen. Postittaa voin pelkästään julisteen rullassa. Postikulut maksaa ostaja.


Juliste on ostettu vuonna 2011 ja siitä asti se on ollut kehyksissään pääosin ullakolla. Pitäisi siis olla oikein hyvässä kunnossa vielä. Päältäpäin näyttää ainakin siistiltä, enkä sitä nyt poista kehyksistä vielä. Kehykset on Ikean, ei maailman parasta laatua mutta ajaa asiansa (Ikean Virserum). Kehyksen koko 70×100 cm.


Laita mulle sähköpostia jos kiinnostuit, tai kaipaat lisätietoa. Myydään nopeimmalle.

Toinen kuva valmistajan ja tarkemmat julisteen tiedot täällä.

-Henna-

JULISTE MYYTY!!!!

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *