Blogit
Koti asemalla

Myöhään illalla kun muut nukkuu…

Mulla kun on joku tällainen taiteilijamainen unirytmi, saan parhaat inspiraatiot illalla ja yöllä, valvon täällä vieläkin kun kello on jo yli puolen yön. Jos voisin, valvoisin varmaan yöt läpeensä ja nukkuisin päivät.
Valvon aina myöhään, mutta tänään ei uni tule kun mieli on niin innoissaan ja levoton. Tänään sain kivoja uutisia, yksi mun iso unelma on ehkä toteutumassa. Ei mun isoin unelma, mutta iso unelma kuitenkin. En kerro vielä lisää, mutta sen takia oon hymy korvissa ja perhosia vatsassa.

Mulla on ollut jotenkin tosi kiukkuinen päivä, liekö syynä hormonit myöskin kun sapettaa niin vietävästi, mutta pääosin syynä työjutut. Onneksi mun päivää yllä olevien uutisten lisäksi piristää se, että MAKUUHUONE ON VALMIS! Vihdoin! No siis joo, pari listaa puuttuu ja sähköissä tarvitaan pikkiriikkisen apua, mutta ne nyt on pikkujuttuja, sellaisia pieniä jotka vielä edellisissäkin huoneissa roikkuu. Pääosin kuitenkin makuuhuone on valmis ja viimeisetkin kalusteet tuotu sisään. Jee!
 Kissat, lapsi, koira ja mies pyöri mun kanssa ympäri makuuhuonetta kun innolla sitä järjestin ja siivosin. Meinasi jo hermo palaa, paras hetki remontissa ja kaikki pyörii mun jaloissa sotkemassa! Lopulta sain kaikki ulos (paitsi Oskun) ja oli niin kivaa! Kova urakka taas takana, ja nyt niin ihana hempeä huone valmiina. Olen kyllä tyytyväinen, viileä huone jossa on mukava nukkua, jossa on suihku, wc, ihan suht tilavat kiinteät vanhat kaapit. Tilaakin riittävästi kaikelle mitä piti.

Huomenna kuvia! Otin niitä jo tänään yli 70 kuvaa, mutta ne on noita yläkuvan pimeässä räpsittyjä joten otan huomenna uudet.

Hihii!

-Henna-

Kommentit (24)

 1. PillePalle

  I like the blanket on the bed! And I like your blog very much! Best regards, PillePalle

  • hennaasemalta

   Thank you very much!:)
   That blue blanket is from Bungalow.

 2. nina lah

  Aivan ihana. Juuri mun makuuni 🙂 Kiitos ihanasta blogistasi, tätä on ilo seurata.

  • hennaasemalta

   Kiitos paljon.:)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *