Blogit
Koti asemalla

Muutto

Päivityksiä niin kysellään, että täytyi tulla jotain kertomaan.:)

Meillähän kävi nyt niin, että miehen kaveri ilmoitti tänään yllättäen että saadaan pakettiauto lainaan  viikonlopuksi. Sehän tarkoitti sitten sitä, että lauantaina muutetaan jo!
Mulla tuli vähän kiire. Vaikka olen jonkin verran pakannut, niin todellakin suurinosa on vielä pakkaamatta. Tämä ihana keväinen syntymäpäivä meni sitten pakatessa…
No, en valita, ihana päästä muuttamaan, joten ei se pakkaaminenkaan niin kamalaa ole!

Minulla on tosiaan syntymäpäivät, ja olen monesti sanonut että sain todella ihanan syntymäpäivälahjan, tuon uuden kodin. Muutto näin pian, lisälahjana, oli myös oikein kiva!:)
Sain toki muutakin. Mies antoi aamulla lahjaksi ekoihonhoitosetin, Madaran tuotteita joita käytän. Erittäin tarpeellinen lahja siis!
Ystäväni taas tupsahti meille pakkausavuksi, mukanaan tuo mielettömän ihana ja mielettömän iso lyhty! (oisko tuo joku puolimetriä korkea..? no enemmän!)  Muistan kun alkutalvesta noita vastaavia ihailin ja ajattelin että sellainen olisi ihana sielä talon kuistilla. Silloin olin vaan varma etten sitä taloa saa….No tässä ollaan, ja nyt on lyhtykin!:)
Taitaa lyhty alkuun tulla sisälle, on se kuisti niin karu että siinä ei paljon lyhdyt auta…
Ehkä sitten ensi talvena ulos?

Toivottavasti alkaa talolla tapahtumaan enemmän, kun pääsemme sinne kunnolla muuttamaan. Olen kyllä iloinen että tämä kahden kodin välillä ravaaminen loppuu. Toki joudumme vanhassa asunnossa vielä käymään, ja hakemaan ainakin postin, joka tulee tänne helmikuun loppuun asti.

Pian on siis Korson asemalla elämää enemmänkin!:)

Kommentit (16)

  1. hennaasemalta

    Okei.:D Joo totta! Riippuen tietty että mitä niille järettömän isoille ilmastointiputkille voi tehdä…mut eiköhän sinne jotain saa. Joskus.:D

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *