Blogit
Koti asemalla

Muutto makkariin

Tänään ollaan huidottu aamusta iltaan melkein ilman taukoja.
Nyt ollaan siinä vaiheessa että makkarissa on tapetit seinillä ja sänky on siirretty sinne myös. 
Valmishan tämä huone ei vielä ole, tuossa jalkopäässä makaa vielä työkalut ja tikkaat töröttää ja muutenkin näkymä tässä sängyllä ei ole vielä läheskään valmiin näköinen. Muuriseinä on maalaamatta ja pari listaa puuttuu, lisäksi pitäisi aloittaa tuon tämän huoneen vessan remppa ja siivota sekä tyhjentää vaatekaappi.

 Suurin työ tässä huoneessa on kuitenkin tehty, ja huone alkaa näyttämään tosi kivalta! Kuvat ei anna yhtään oikeutta tälle, tuli ihan keltaisia kuvia kun pimeällä räpsin. Koska huone ei ole vielä ihan valmis, niin ei se mitään, olkoon nämä makupaloja ja myöhemmin sitten kunnon ennen ja jälkeen- kuvat. (Jos mulla on ennen-kuvia missään.)
Koko perhe on aivan ihmeissään, eläimet pyörivät ympyrää ja yrittävät etsiä omaa paikkaansa uudestaan. Olohuone on ihan autio kun sänky lähti, ja on todella outoa olla täällä huoneiston toisessa päässä. Tänne kuuluu naapurin äänet mutta tänne ei kuule yhtään esim. keittiön ääniä. Samalla vähän jotenkin ahdistaa kun on tottunut asumaan aina suht pienessä tilassa, näki aina missä eläimet menee, missä muu perhe. Nyt ei näe eikä kuule. Ihan levoton olo että tekeeköhän kissat jotain hölmöä keittiössä, mihinkäs se Unto nyt lähti. Mikikin nukkuu niin kaukana.
Eiköhän tähän kuitenkin totu ja tilanne on taas tavallaan eri kun saadaan nämä tässä välissäkin olevat huoneet rempattua. Toivottavasti tämä tuo myös mulle paremmat yöunet koska yleensä mä herään jokaiseen kolinaan yöllä, mutta nyt en kuule niitä niin paljoa.

 Unet luulisi olevan muutenkin hyvät koska tämä on melko viileä huone, ja ikkunasta vetää juuri niskan takana. Onneksi onkin siis nuo triplaverhot joista eilen mainitsin. Meillä on siis pimentävä ja näköjään myös vetoa vähentävä valkoinen rullaverho. Sen päällä pitsiverhot jotka ovat ihan ikkunan edessä mutta jotka voi siirtää sivuun, sekä vielä valkoiset pitkät sivuverhot.

Nyt ei auta muuta kuin totutella nukkumaan täällä, ja huomenna onkin outoa herätä täältä eikä olohuoneesta, mutta niiiiin kivaa, vihdoin ollaan tässä vaiheessa remonttia!:)

-Henna-

Kommentit (18)

 1. Merikuu

  Sama tapetti kuin meillä makkarissa (paitsi erivärisenä) ja samat tyynyt sängyllä, eli kovin näyttää tutulta 🙂

  • hennaasemalta

   No ni, hyvä maku meillä!:D

 2. Tessa

  Alkoi kivasti unettaa kuvien katselu. Tosi mukavan nälöistä!

  • hennaasemalta

   Kiitos.:)

 3. Wanhan Wallankumous

  Ihanan keväinen makuuhuone ja loistava idea nuo kolmiosaiset verhot 🙂

  • hennaasemalta

   Kiitos! Joo kun pimentävä verho oli pakollinen, ja olen oppinut että pimentävät sivuverhot on hankalat näiden korkeiden huoneiden kanssa. Joten rullaverho oli paras vaihtoehto. Pelkät valkoiset sivuverhot taas olisi ollut tylsät rullan kanssa, joten tästä tuli nyt aikas kiva makuuhuonelook näin.:)

 4. Anonyymi

  Iiks, ja naapuri kuulee kaiken teiltä 😉
  Ihanaa, tuo tapetti, tullee meillekin johonkin huoneeseen, terkuin rakentava Susanna

  • hennaasemalta

   Haha! ja se on varmaan iloinen kun Mikin huone valmistuu, sitten kuuluu lastenkin melske seinän takaa.:O
   Joo toi tapetti on ihana!:)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *