Blogit
Koti asemalla

Muutama kuva aulasta

 Meidän aulasta ei saa kyllä viihtyisää tällä hetkellä tekemälläkään. Ei ennen remonttia.
Vähän oli kuitenkin pakko edes yrittää, ja toin tyynyjä sun muuta jotta näyttäisi edes pikkiriikkisen kodikkaammalta.
Nämä kuvat näyttää vielä aulan parhaat palat, näiden lisäksi aulassa on vaaterekki takeille, sekä kauhea ritiläsäilytin meidän vaatteille, kun ei tällä hetkellä muutakaan paikkaa vaatteille ole…

Just tänään kysyin mieheltä että mikä tuossa onkin kun ei aulasta saa millään kodikasta… Olisi ollut mielenkiintoista nähdä että millainen tämä oli kun tässä oli se eläinlääkäri. Kaikki on kauhean harmaata ja ankeaa, kuin jossain armeijassa… Pahinta on kyllä muovimatot, kauhea tehdas/toimistovalaistus sekä pisteenä iin päällä nuo kalterit väliovessa…. Vieläkin väännetään miehen kanssa siitä että jääkö ne tuohon. Kyllähän ne tiettyä turvaa tuo jos joku katsoo ulko-oven ikkunoista sisään, mutta kamalat ne on…
Laitoinkin oven eteen verhotangon ja pitsiverhot, koska ovelta näkee suoraan olohuoneeseen ja meidän sänkyyn tällä hetkellä. Pitsiverhot toimii siis varkaidenkin kannalta näköesteenä, sekä kesällä tavallaan hyttysverkkonakin. Ja ne on helppo vetää sivuun kun niitä ei tarvita.

Aulan pikkuinen wc:n ovi on ainut söpö osuus aulassa tällä hetkellä, siihenkin olisi vain kiva saada vanha kahva ja lukko.
Toisaalta siis tekisi mieli aloittaa remppa seuraavaksi aulasta, koska tuosta kulkee läpi joka päivä, mutta kyllä ne makkarit on tärkeimmät. Sitäpaitsi aularemontin ajan joutuisimme kulkemaan pikkuoven kautta, ja se ovi tupsahtaa tuonne keskelle remonttia. Ei siis onnistu ennen kuin saamme toisen oven vierestä makkarit ensin kuntoon.
Mä vielä niin tuun hermostumaan tähän remontin keskellä elämiseen, kun remppapurua ym kulkeutuu joka paikkaan, työkaluja lojuu joka paikassa jne. On tämä silti parempi asua tässä remontin keskellä kuin tuolta toiselta puolen kävellä tälle puolelle remppaamaan. Eikä tämä nyt ikuisesti jatku jos remppatahti on tämä 3 huonetta vuodessa.:) (Joista yksi oli keittiö, hitain huone tehdä siis, ja alku on muutenkin hitaampaa. Seuraavassa huoneessa ollaan jo ihan remppamestareita, ja homma menee luistaen! Toivottavasti.)

Juttua riittäisi taas niin että ette jaksa edes lukea, joten nyt lopetan.

-Henna-

Ps. Taulujen paikat on hiukan hassut kun piti vanhoihin reikiin/nauloihin ne laittaa. Penkin takana on muuriseinä niin ei viitsi kauheasti porailla uusia reikiä.

Kommentit (8)

 1. Anonyymi

  Kyllä se oli noin niinkuin eläinlääkäriksi oikein viihtyisä paikka kaikin puolin 😉 Kotina ehkä eri juttu.

  Niina

 2. Tuuliviiri

  Lupailin joskus ehkä vuosi sitten laittaa sinulle linkkiä meidän keittiöömme, jossa myös on Ikean kalusteet. Nyt vasta sain blogin valmiiksi, joten tervetuloa vierailemaan 🙂

  http://tuuliviirintalossa.blogspot.fi

 3. hennaasemalta

  Titi ja satunnainen lukija: En mä niitä nyt vielä olekaan poistamassa. Katsotaan nyt "unohtuuko" siihen vai alkaako liikaa pistämään silmään. Ne oli varmasti hyvät eläinlääkäriaikana, mutta kuka suomessa haluaa kotiinsa kalterit…? No, joku varmaan, mutta mä en koe että se on kodikasta…

  Niina: Heh, niin varmasti! Eläinlääkäreillä ym kun täytyy varmaan melkeinpä olla se muovimatto jne. ja silloin tämä oli varmasti paremmassa kunnossa kuin nyt ilkivallan jälkeen. Ei ollut tageja silloin aulan seinissä.;)

  Tuuliviiri: Kävin kurkkaamassa. Tosi kivalta näyttää! Mä tykkään kanssa tosta uunista paljon, ja se korkea kuivakaappi on tosi kiva,sekin meillä! Ensin vähän mietitytti et toimiiko siinä hyvin se avaus, tuntui vähän jäykältä alkuun, mutta hyvä se on.:)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *