Blogit
Koti asemalla

Mustepullo

Eilen meillä oli pojan kanssa kiva päivä kahdestaan. Koko päivän kiertelimme Helsingissä, ajatuksella ”aikaa pitäisi tappaa, mutta ei mitään suunnitelmia että miten”. Kävelimme torille herneostoksille ja siitä hyppäsimme Suomenlinnan lauttaan, kiertelimme kaupoissa ja ostimme kaikenlaisia herkkuja. Sää oli ihan mahtava, ja Helsinki täynnä iloista vilinää.

Espalla törmäsin uuteen sisustus-ja vaatekauppa Destinyyn. Todella mielenkiintoinen liike joka oli sisustettu pääosin mustaksi, ja vaatteet sekä sisustusesineet olivat hyvin vanhanaikaista mutta tyylikästä. Sulkakyniä, rimpsua, vanhanajan kiikareita, lintuhäkkejä jne. Tunnelma oli kuin villistä lännestä.

Tykkäsin hirveästi monesta asiasta, tosin suurinosa ei ehkä ole mun tyyliä, mutta saahan sitä silti tykätä vaikkei meille sopisikaan. Mukaan tarttui tuollainen mustekynä sekä pieni ”mustepullo”. Nämä näytti huomattavasti jännemmiltä liikkeen mustassa hyllyssä kuin meillä vaaleuden keskellä, mutta mullapa onkin tälle paikka mielessä tulevassa olkkarissa… Meinaan maalata sinne mustan lipaston tai työpöydän. Katsotaan nyt miten käy, kunhan sinne asti päästään. Nyt maalauksessa menossa vasta huoneen vaaleanpunainen lattia, ja siitä tuleekin hieno!:)

-Henna-

Kommentit (4)

 1. Liilapöllö

  Mikä sattuma, juuri tänään ollessani Korson asemalla mietin mielessäni että mitenköhän elämä korson asemarakennuksessa on lähtenyt sujumaan, koska joskus lehdestä luin että siihen oli perhe muuttanut. Ihanaa päästä seuraamaan blogianne.

 2. hennaasemalta

  Liilapöllö: Ai jaa?:D ja sitten eksyit blogiin?:) Tervetuloa lukemaan.:)

 3. Liilapöllö

  Kiitos, siis itse asumme myös korsossa joten tulee asemalla usein oltua 🙂

 4. kellokaupat.fi

  Aivan ihana purkki, pakko saada! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *