Mustaa tekstiileissä

Mä vielä hetki sitten mietin että mulla ei ole syksytyynyjä tänä vuonna. Yleensähän mä aina vaihdan vuodenajan mukaan lähinnä olohuoneen tekstiilejä. Kivaa vaihtelua, ja tuo sitä vuodenajan mukaista fiilistä.
Sitten kuitenkin aloin kaivata sitä syysfiilistä, ja päätin vaihtaa tyynynpäälliset. Mä olisin hirveästi halunnut sellaista maanläheistä tummaa, vähän tuon maton väristä värimaailmaa. Mustaa ja viininpunaista, vähän oranssia. En kuitenkaan löytänyt kohtuuhintaisena, enkä yleensäkään, mitään sellaista, joten päädyin mustiin tyynyihin.

Suurinosa oli jo valmiina paikoillaan tai kaapissa. Varsinkin H&M Homen edullisia tyynyjä on tullut vuosien varrella kerättyä, ja niitä aina vaihtelen fiiliksen mukaan. Pari tyynyä tilasin lisää H&M:ltä. Tuon ihan mustan pellavapäällisen sohvalla sekä tuon pienemmän kuviollisen sohvan nurkalla. Olisi kiva joskus muualtakin löytää tyynyjä, mutta kyllähän H&M voittaa muut tosi hyvällä hinta-laatusuhteella.
Nestori joutui hetkeksi leikkikehään, meillä ei todellakaan ole muutoin sekuntiakaan tämän näköistä, heh! Katseli poika ihmeissään että mitä äiti tekee, ja työnteli leikkikehää pitkin olkkaria! Että niin hyvin sekin kehä pitää pojan aisoissa… No aika harvoin Nestori sielä onkin. Välillä kun on ihan pakko saada hetkeksi kädet vapaaksi.

Tänään on kyllä ollut niin tyynyjen värin mukainen fiilis. Lakkoilu ym ei ole vielä vaikuttanut mun päivään, mutta sääkin sen edestä. Hirvee keli eikä mun pienellä pojallani ole edes kumppareita koulussa… Toivottavasti raukka ei ihan kastunut…
Me ollaan illalla lähdössä viettämään vapaailtaa Samin kanssa. Mun veli houkutteli meidät katsomaan yhtä keikkaa Nosturiin. Ihan kiva päästä vähän rokkaamaan ja saada lapset hoitoon, mutta veli ilmoitti aamulla olevansa kipeenä… Että hyvin menee. Saa nähdä jaksaako lähteä mukaan. Saa myös nähdä miten illalla sujuu liikkuminen Helsingissä. Junathan jo kulkee mutta bussit ei, eli voi olla aika täynnä junat.
Muutoin en ota kantaa isommin tämän päivän hässäköihin. Lähihoitajana ymmärrän erittäin hyvin miksi tuolla on nyt tuo meno mitä on, mutta vähän hirvittää mihin tämä tilanne vielä yltyy. Täytyy vain toivoa että kaikki päätyy hyvin.

Ihanaa, sää alkaa vähän kirkastua. Miki tulee kohta ja lähden häntä viemään kaverille.

Ihanaa alkavaa viikonloppua kaikille, koitetaan olla synkistelemättä!

-Henna-

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *