Muovikuusi

 Meille ei toivottavasti ikinä tule sellaista isoa muovista vihreää kuusta. Koska meille ei tule oikeatakaan kuusta tänä vuonna, kiitos erään koiran, niin ajattelin että hankin lapsille oman kuusen, sekä itse laitan ihan pienen oikean kuusen pöydälle, tai vain kuusen oksia.

Tästä kuvasta sain idean lasten kuuseen. Tuollainen hauskan pirtsakka muovikuuseksi. Cittareista saa alle kympillä pienen valkoisen kuusen, johon tulee valot ja koristeetkin mukaan. (Tosin niitä koristeita ei haluttu laittaa.) Stockmannin joulukoristemaailmahan on tällaisen jouluhullun taivas ja sieltä löytyi sopivan lapsekkaat ja värikkäät koristeet. Nyt on lasten kuusessa robotti, pingviini, autoja ja tietenkin yksi juna myös!
Kyllähän tänne perinteisen, vanhan talon tunnelmiin mahtuu vähän muoviakin. 😉 Tosin uskon että tuo kuusi sopii paremmin Mikin tulevaan huoneeseen, mutta se on sitten ensi jouluna se! 

Vitsi mua muuten harmittaa, kerroin aiemmin löytäneeni mun tulevaan huoneeseen hyvän tapetin. Tilasin Tapettitalolta siitä näytteen, niin tottakai se on loppu! Saamari… Lisäksi kuulemma hinnat muuttuu vuoden alussa, eli varmaan siis kallistuu, kuinkas muutenkaan. Nyt siis kiireellä mittaamaan Mikin huonetta ja tilaan sinne tapetit ennen kuin nekin loppuu ja hinta nousee… Mä huudan jos ne loppuu kesken…

No, jotain kivaakin. Mulla alkoi loma!:) Ollaan viikko ihan oman perheen kesken! Ihan mahtavaa, kaiken tämän hässäkän ja työjuttujen ja menojen jälkeen voin keskittyä täysin omaan porukkaan ja varsinkin Mikiin. Huomenna pojalla on kerhon joulujuhlat, lahjaksi poika valitsi tädeille Lumenen Angry birds-käsivoidetta. Aikas hauska, pojan näköinen idea, eiks niin?:)
Sitten loppuviikko ruokaostoksia, vähän vielä remppaa, pulkkamäkeä jne.

Kivaa kivaa!!:)

-Henna-

Kommentit (6)
 1. Hei joku muistaakseni taisi joskus kysyä sulta millä ohjelmalla muokkaat kuvia (?), mutta se vastaus unohtui sitten myöhemmin kattoa, enkä enää muista minkä postauksen kommenteissa kyssäri oli.. joten, vastaatko vielä uudestaan.. :)?

  1. hennaasemalta
   21.12.2012, 09:57

   Mä muokkaan Photoscapella.:)

 2. Meillä on valkoinen muovikuusi lasiverannalla valontuojana. Tajusin aika vastikään, että seuraan sua Pinterestissä, en ole muistaakseni sua etsinyt, vaan päätynyt seuraamaan jotain kautta. Olen pinnannut sulta ton punaisen kaapin kuvan, se on ihana! Mä haluaisin myös maalata jonkun vanhan kaapin, mutta yleensä kauniit kaapit on niin fiinissä kunnossa ja kalliita, ettei niitä raaski maalata ja halvat ja rupuset kaapit ovat aika selkeälinjaisia. Haluaisin löytää edes aavistuksen kruusatun kaapin maalattavaksi.

  Anu

  1. hennaasemalta
   21.12.2012, 09:59

   Ai jaa.:D
   Joo toi on totta, ei raaski maalata tai on liian tylsiä tms…Itsekin mietin samaa kun katselin tuota kuvaa, tuo punainen kaappi on makee!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *