Blogit
Koti asemalla

Muovikuusi

 Meille ei toivottavasti ikinä tule sellaista isoa muovista vihreää kuusta. Koska meille ei tule oikeatakaan kuusta tänä vuonna, kiitos erään koiran, niin ajattelin että hankin lapsille oman kuusen, sekä itse laitan ihan pienen oikean kuusen pöydälle, tai vain kuusen oksia.

Tästä kuvasta sain idean lasten kuuseen. Tuollainen hauskan pirtsakka muovikuuseksi. Cittareista saa alle kympillä pienen valkoisen kuusen, johon tulee valot ja koristeetkin mukaan. (Tosin niitä koristeita ei haluttu laittaa.) Stockmannin joulukoristemaailmahan on tällaisen jouluhullun taivas ja sieltä löytyi sopivan lapsekkaat ja värikkäät koristeet. Nyt on lasten kuusessa robotti, pingviini, autoja ja tietenkin yksi juna myös!
Kyllähän tänne perinteisen, vanhan talon tunnelmiin mahtuu vähän muoviakin. 😉 Tosin uskon että tuo kuusi sopii paremmin Mikin tulevaan huoneeseen, mutta se on sitten ensi jouluna se! 

Vitsi mua muuten harmittaa, kerroin aiemmin löytäneeni mun tulevaan huoneeseen hyvän tapetin. Tilasin Tapettitalolta siitä näytteen, niin tottakai se on loppu! Saamari… Lisäksi kuulemma hinnat muuttuu vuoden alussa, eli varmaan siis kallistuu, kuinkas muutenkaan. Nyt siis kiireellä mittaamaan Mikin huonetta ja tilaan sinne tapetit ennen kuin nekin loppuu ja hinta nousee… Mä huudan jos ne loppuu kesken…

No, jotain kivaakin. Mulla alkoi loma!:) Ollaan viikko ihan oman perheen kesken! Ihan mahtavaa, kaiken tämän hässäkän ja työjuttujen ja menojen jälkeen voin keskittyä täysin omaan porukkaan ja varsinkin Mikiin. Huomenna pojalla on kerhon joulujuhlat, lahjaksi poika valitsi tädeille Lumenen Angry birds-käsivoidetta. Aikas hauska, pojan näköinen idea, eiks niin?:)
Sitten loppuviikko ruokaostoksia, vähän vielä remppaa, pulkkamäkeä jne.

Kivaa kivaa!!:)

-Henna-

Kommentit (6)

 1. Triine

  Hei joku muistaakseni taisi joskus kysyä sulta millä ohjelmalla muokkaat kuvia (?), mutta se vastaus unohtui sitten myöhemmin kattoa, enkä enää muista minkä postauksen kommenteissa kyssäri oli.. joten, vastaatko vielä uudestaan.. :)?

  • hennaasemalta

   Mä muokkaan Photoscapella.:)

 2. Koti1898

  Meillä on valkoinen muovikuusi lasiverannalla valontuojana. Tajusin aika vastikään, että seuraan sua Pinterestissä, en ole muistaakseni sua etsinyt, vaan päätynyt seuraamaan jotain kautta. Olen pinnannut sulta ton punaisen kaapin kuvan, se on ihana! Mä haluaisin myös maalata jonkun vanhan kaapin, mutta yleensä kauniit kaapit on niin fiinissä kunnossa ja kalliita, ettei niitä raaski maalata ja halvat ja rupuset kaapit ovat aika selkeälinjaisia. Haluaisin löytää edes aavistuksen kruusatun kaapin maalattavaksi.

  Anu

  • hennaasemalta

   Ai jaa.:D
   Joo toi on totta, ei raaski maalata tai on liian tylsiä tms…Itsekin mietin samaa kun katselin tuota kuvaa, tuo punainen kaappi on makee!

 3. Anonyymi

  Vinkki: Olen käynyt kuusikauppaa yhden yhdistyksen hyväksi kai kymmenen vuotta. Yks isä joskus alkuaikoina kävi kahden tyttärensä kanssa hakemassa kuusen. Äitini antoi pienen pöytäkuuseksi sopivan puun tytöille kaupantekiäisinä. Tytöt ihmettelivät mihin sen saa laitettua johon heidän isänsä heti keksi että ripustetaan vaikka katosta. Sen joulun jälkeen on mennyt joka joulu kolme kuusta kaupaksi. Ripusta kuusi katosta niin Unto ei ylety siihen. Teillähän on korkeat huoneet.
  Timo

  • hennaasemalta

   Haha, vai että katosta! Paitsi että sen saa ripustaa tosi korkealle jottei tuo höntti siihen yllä, mahtais olla näky kun kuusi roikkuis katonrajassa.:D

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *