Missä voittaja ja tässä täydellinen pöytä

Tulin tänne huhuilemaan valaisin-arvonnan voittajaa.
Voisiko arvonnan voittaja, Matkatar, pistää pian eli huomiseen (9.12) iltaan mennessä viestiä sähköpostiini. Muutoin arvon palkinnon uudestaan.

Koska en voinut vain tämän asian takia postata, sehän olisi tylsää muita kohtaan, niin näytän yhden kuvan. Pinterestin bongauksia taas, löysin meinaan täydellisen pöydän mun työhuoneeseen.

Mähän olen suunnitellut sinne ehdottomasti pukkijalkaista, ehkä valkoista, pitkää pöytää jo pitkään.
Sitten aloin miettimään vanhan puun väriä. Olisiko sekään kuitenkaan…
Tässä on kuitenkin tosi kiva pöytä, mun lempparia turkoosia, sekä puinen pöytälevy. Jep, tällaisen sinne hankin! Ikean jalat ja isäntä saa tehdä pöytälevyn lankuista!

Olen myös miettinyt huoneiden lattian väriä. Laitanko sittenkään kaikkia huoneita ruskealla tai roosalla, mitä väliä vaikka eri huoneissa olisi eriväriset lattiat… Jos mun huoneeseen tulee siniset tapetit niin roosa lattia ei ehkä käy…. Hmm…

-Henna-

Kuva täältä

Kommentit (14)
 1. Meillä on lähes tulkoon joka huoneessa eriväriset lattiat, ja materaalikin on monessa eri. Aikaisemman/aikaisempien asukkaiden aikaan saannosta, mutta eipä se juuri meitä haittaa. Kaikkien huoneiden lattiamateriaali ei tosin ole ihan mieleen eikä värikään, mutta ehkä jossain vaiheessa tulee tehtyä muutosta. Hieman huvikumpumaista fiilistä tuo minusta lisää, kun lattiat on erilaisia eri huoneissa.

  1. hennaasemalta
   10.12.2012, 08:39

   Niin, eipä tässäkään tavallaan kiinnitä huomiota siihen että keittiössä on erivärinen lattia kuin olkkarissa… Mut toisaalta kun kaikki huoneet on samassa tasossa, ne ei ehkä saisi kuitenkaan liikaa riidellä keskenään…

 2. Kaunis pöytä! Mutta miten tuo levy pysyy tanakkana, kun pukkijalat on noin päin….

  1. hennaasemalta
   10.12.2012, 08:41

   Sitä mäkin ihmettelin, ehkä se on seinässäkin kiinni? Ite en laittais noin päin kylläkään.:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *