Blogit
Koti asemalla

Mintunvihreä

Mulle tulee vihdoin kotiin kaipaamaani minttua. Käytiin tänään kierrätyskeskuksessa kokeilemassa onnea. Josko löytyisi puinen tuoli mun huoneen tietokonepöydän ääreen.
No kappas, heti kun astuin ovesta sisään, nenän edessä oli punainen tuoli 9€:lla. Itseasiassa samanlainen kuin mulla on meikkipöydän ääressä sinisenä, näkyy tossa blogin bannerissa esimerkiksi.
Rautakaupasta hakemaan maalia ja kotiin sutimaan maalia tuolin pintaan. Nyt on eka kerros maalattu.

Minttuiset kesäkuvat ei auta kyllä yhtään kesä-ikävää. Sellainen mulle on meinaan tullut jo. Kova ikävä jo valoa ja vähempää pukemista. Nestori ei voi yhtään sietää ulkovaatteiden pukemista, enkä ihmettele yhtään. Sisälläkin saa olla monta vaatekerrosta. Nyt kun olisi niin ihana suukotella pieniä sormia ja varpaita, niin kaikki saa verhota vaatteiden sisään.
Ja voi että, saiskin tuollaisen sormuksen mieheltä vaikka hääpäivänä! Mutta ai niin joo, mähän en elänytkään jossain sadussa jossa prinssit tuo rakkaalleen kultaa ja timantteja…. No ei, joululahjaksi sain ihanan kameran, joten en oikeasti valita. Ja joku satujen imelä prinssi-rohkea olisi kyllä aika painajaista oikeasti, eikö?
Mä haaveilen myös vanhasta kuplavolkkarista, tai ministä. Tai jostain vanhasta avoautosta. Sen sijaan mulla on tylsä farmarivolvo joka taas kiristää mun hermoja vioilla. Sitten kun joskus ei enää tarvii lastenrattaita raahata mukana, saan kuulemma jonkun hienomman pienen auton. Sitä odotellessa! Haaveethan on tehty toteutettavaksi!

Nyt vatsa huutaa iltapalaa, joten nokka kohti keittiötä.

Minttuiset kuvathan on siis Pinterestistä ja linkit täällä.

-Henna-

Kommentit (9)

  1. Lissu

    Meiltä löytyy mintunvärinen Minttu-kupla vuodelta 1962 🙂 Viime kesä huristeltiin sillä yli 5000 kilometriä 🙂
    Kesää odotellessa 🙂

  2. Anonyymi

    Mulla olkkarissa minttua ja kevättyynyt jo sohvalla, pastellia keltaista lilaa ja vihreää! Kyllä toi kuva inspiroi!
    Niina

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *