Blogit
Koti asemalla

Minisukat

Meillä on ollut mukava viikonloppu.
Ollaan saatu tänne paljon vieraita viikonlopun aikana. Remppahommatkin etenee hiljalleen.
Mun sohvanurkkaus on täynnä värikkäitä villalankoja, kun käsityöt jatkuu. Mikin värikkäät villasukat valmistui jo toissapäivänä, nyt tekeillä on omat villasukat ja värikäs tilkkupeitto.
Eli väriä syksyyn ja paljon! Jotenkin hirmuinen tarve saada energiaa jostain. Mun flunssa jatkuu ja liikunta ei onnistu vieläkään, joten jos noista väreistä saisi energiaa.

Tämä on mun lempivuodenaika kevään lisäksi. Tässä vaiheessa kun kevät on vielä suht lämmin eikä ole niin pimeää, nautin pihatöistä, raikkaasta ilmasta ja siitä kun tämä on niin sellainen uudestisyntymisen aika, täynnä inspiraatiota ja innostusta kokeilla kaikkea uutta. Ihan niin kuin kevätkin. Tässä vaiheessa ei vielä masenna pimeyskään.

Pää on niin täynnä ideoita ja mä niin tykkään siitä tunteesta! Keittiösuunnitelmatkin alkaa olemaan aika selviä. Mä olen aika varma että me otetaan keittiö Ikeasta. Halpa ja kivannäköinen, vaikkei ehkä olekaan se paras vanhan talon keittiö. Kyllä se meille kelpaa, ja sen saa purettua jos joskus ollaan miljonäärejä ja voidaan ostaa kunnon puinen keittiö…:D
Kahvat haetaan rakennusapteekista, jääkaappi se retrojenkki, tosin malli, väri ja merkki vielä harkinnassa. Ihan kiva kuitenkin että suunnitelmat alkaa selkiytyy.

-Henna-

Kommentit (9)

 1. Köökki

  Niinpä, Ikeasta saa haettua keittiön silloin kun haluaa ja jos vaikkapa yksi ovi jostakin syystä menee rikki, niin senkun hakee vaan uuden tilalle 🙂 Itelläni on keittiössä valkoiset Applåd-ovet, joissa Vinna-vetimet, tammitasot (petsattu tummemmiksi), tiiliseinä (sisustustiiltä Bauhausista) ja NUTID OV9-uuni rosterin värisenä. Jääkaappi-pakastin ja tiskikone on integroitu.

 2. hennaasemalta

  Pilvitarha: Ai teilläkin on Ikeaa? Muistelisin että teillä on aika selkeä keittiö kun joskus teidän kodista oli joku lehtijuttu missä sitä katselin?

  Anonyymi: Niinpä, tuokin on plussaa, keittiön saa heti!

  Iinu: Kiitos!:) No niin, hienoa!:)

  Köökki: Piti kaivaa ikean keittökuvasto ja luntata: Eli ihan tasaiset valkoiset ovet? Onko niissä kiiltävä pinta vai millainen? Kuulostaa kyllä hyvältä sun keittiö!:)
  Mä meinasin sitä datid (ruotsalainen o tuossa) ov8 uunia jossa sellainen ns. kello siinä keskellä, varmaan lämpömittari tms? Mut olisi tyyliltään just passeli meille.:) Ooh, mä niin odotan sitä että pääsee vihdoin ostaa sen keittiön!:):)

 3. Köökki

  Joo, ne valkoiset tasaiset ovet. Mietin kiiltäviäkin, mutta hinta oli aika paljon kalliimpi. Noihin oon kyllä ollu todella tyytyväinen 🙂 Voin laittaa sulle sähköpostiin kuvan mun keittiöstä, jos haluat? Tosin tiedosto on varmaan aika iso, kun on järkkärillä otettu kuva.

 4. hennaasemalta

  Köökki: Laita ihmeessä, olis kiva!:)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *