Mikin huoneen hankintoja

Niinkuin viime postauksessa kerroin, pyörähdys Ikeassa oli taas viime viikonloppuna tarpeen. Mikin huone on niin hyvässä vauhdissa että pikkuhiljaa tässä pääsee sisustamaan, kunhan vaan saadaan lattia maalattua.
Lähinnä kävin hakemassa ne ekaksi paikalleen tulevat jutut, eli altaan ja kattolamput. Sänky, sohva ja vaatekaappi onkin jo ennestään. Työpöytä ja tv-taso oikeastaan enää uupuu.
Mikinkin huoneessa on oma allaspaikka, niinkuin monessa muussakin huoneessamme. Minä päädyin ostamaan Ikean 60 cm leveän kiiltävänharmaan Godmorgon allaskaapin sekä bråviken-altaan. Ne kelpasi herralle itselleenkin. Lähinnä ajatuksena oli löytää mahdollisimman miehekäs, vielä vaikka teinillekin sopiva, ”ei niin kylpyhuonemainen” kaluste. Ymmärtääköhän kukaan mitä tarkoitan? Tuon päälle tulee musta-valkoruudullinen laatoitus, joka on omanlaisensa hauska yksityiskohta. Hanaksi etsin vielä jonkun simppelin Oraksen hanan.
Valaisimet mulla on ollut Mikille mielessä jo varmaan vuoden. Kattoon tulee altaan väriset Ikean Foto-kattovalaisimet, jotka on 50 cm leveät. Mikin huone kun on suht iso ja tietysti korkea, niin nämä oli jotenkin kivat. Sitäpaitsi ne muistuttaa vähän juna-asemien valaisimia…
Extrana löysin vielä kivan mustan kellon, jossa on mun mielestä hyvät ja selkeät numerot tuollaiselle kelloa opettelevalle pojalle.

Oli muuten Ikea täynnä joulukoristeita, ja ravintolassa kuuset jo pystyssä. Minä juoksin vain nopeasti ohi! Jotenkin odotan joulua jälleen innolla, mutta vielä ei ole yhtään sellainen fiilis että mitään laittaisin. Lisäksi haluan jättää tänä vuonna koristeostokset minimiin, niitä löytyy jo ennestään tarpeeksi eikä tämän vuoden kauppojen koristeet oikein innosta, ainakaan ne mitä olen nähnyt niihin tulevan. Sen sijaan voisin panostaa valoihin ja lyhtyihin.
Täytyy tosin myöntää että odotan sitä kun saan tähdet ikkunoihin, ne näyttää niin upealta meidän korkeissa olkkarin ikkunoissa! Ei kuitenkaan ihan vielä…:)

Nyt jatkamaan maalaustehtaassani, mulla on listojen maalaus-sarjatyö tuolla kesken. Lisäksi on muuten tulossa juttua parista sisustusjutusta jotka sain vihdoin maalatttua.

-Henna-

Kommentit (6)
 1. Hei, hauskaa huomata, että muuallakin löytyy vastaavia huoneita, jossa vesipiste 🙂 Meidän 12 v neitosen huoneeseen, joka on vanha keittiö, päätettiin jättää myös vesipiste, rakennettiin siihen oma allaskaluste ja lasinen malja-allas, kuvia tulee viikonloppuna blogiin, huone on vielä vähän kesken, mutta jospa se siitä valmistuis lähiaikoina 🙂

  1. hennaasemalta
   10.10.2013, 08:56

   Täytyy tulla kurkkaamaan!
   Joo tämä oli eläinklinikka ennen meitä, joten täällä on yhteensä 8 vesipistettä.:D

 2. Oi kun siellä ollaan ahkeria syksystä huolimatta!
  Ihania tunnelmakuvia edellisessä postauksessa.

  1. hennaasemalta
   10.10.2013, 08:57

   Kiitos!:)
   Juu, energiaa piisaa nyt kun remppa on kivassa vaiheessa.:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *