Blogit
Koti asemalla

Mihin katosi tammikuu?

Niin se vaan tammikuukin meni juosten ohi. Kuukausi, joka on mun mielestä aina vuoden ankein ja josta ajattelin että kunhan tämän on päässyt rämpien läpi, niin alkaa valon ja pahimman talven suhteen helpottamaan.
No nyt se on ohi, eikä nyt ihan hirveästi tarvinnut edes rämpiä. Ainoastaan aikaiset ja pimeät aamut oli rämpimistä, mutta ne nyt ei helpota vielä muutenkaan.

Tammikuussa ei mitään suuria tapahtunut mutta en hirveästi jaksanut/ehtinyt blogia päivitellä. Tammikuussa kävimme kyllä Ruotsissa ja miehellä oli synttärit. Tammikuussa aloitin terveellisemmät elämäntavat, jotka jatkuu edelleen. Esittelin myös mun työhuoneen täällä, ja pohdin vauvan seuraavaa unipaikkaa. Aulan remontti alkoi ja maalailin yhden tuolin ihanan mintuksi. Aloitin myös pitkästä aikaa taulujen maalaamisen.

Helmikuu tuo tullessaan Ranskan reissun viikon päästä, mun synttärit ja lisää remppahommia. Myös siemeniä voisi käydä ostamassa ja aloitella keväisiä kasvatuspuuhia.

Tänään helmikuun eka päivä meni kivan tehokkaasti. Mies asensi lisää hyllyjä vaatekaappiin jämälaudoista, jotta saadaan tuo yksi vaatelipasto tyhjäksi ja vauvan sänky tilalle. Aulasta revittiin tapetteja ja rapsuteltiin kattoa. Sekä ystävän kanssa käytiin raikkaalla reippailulenkillä. Tulee kyllä tuplasti tehoja kun tuolla lumessa vaunuja työnnellen tarpoo menemään!

Oikeasti ihan mukavaa aloitella helmikuuta. Niin, ja tuohan helmikuu mukanaan myös laskiaisen ja ihanat laskiaispullat!

-Henna-

Kommentit (2)

  1. Laura

    Oi mun mielestä tammikuu oli (taas) ihan hirveän pitkä! 😀 Vaikka mullekaan se ei ollut semmonen synkkä ja "rämmittävä". Mutta silti. Helmikuu yleensä sitten hujahtaakin ohi ihan huomaamatta, saapi nähä käykö nytkin niin! 🙂

  2. KOIVURINTEEN ROUVA

    Ajattelen tammikuusta aivan samoin. Oikeestaan se menee huomaamatta. Loppuvuosi on ainakin viime vuosina vaatinut suorittamista, joten vuosi alkaa rennommin! Helmikuu tulee melko nopeasti. Ja sitten JO maaliskuu. 😉

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *