Miehen työhuoneen taulut

*Kaupallinen yhteistyö: Desenio

Pitkästä aikaa kuvia miehen työhuoneesta. Rehellisesti tosin täytyy sanoa että nämä ei ole ihan tuoreita. Tuo huone on jälleen niin kaaoksessa ettei sielä kuvata kyllä mitään, hyvä jos sisään mahtuu kukaan… Miehen seuraava urakka onkin siivota se, jotta saadaan Unto-koiran paikka siirrettyä aulasta sinne. Muutoin huone on kuitenkin ihan samanlainen, aloe verakin on jopa hengissä vielä, heh!

Työhuone on ollut muutaman kuukauden valmis, ja on kyllä tosi mahtava. Uskon että se paranee vielä kunhan löydän antiikkiliikkeistä sun muista lisää säilytyslaatikoita ja kivoja esineitä. Kun viimeistelimme remonttia, jännitin hirveästi että miten teen huoneesta viihtyisän. Pari kukkaa ja tauluja tarvittaisiin. Onneksi julistekauppa Desenio auttoi jälleen. Olen aiemminkin tilannut heiltä julisteita, kyseessä kun on vähän erilainen ja trendikäs julistekauppa. Mulle tulee Deseniosta ehkä ensimmäisenä mieleen kaikki kauniit, naiselliset kultaiset tai graafiset taulut. Oikeasti heiltä kyllä löytyy kuitenkin kaikkea jokaiseen huoneeseen, jopa tällaiseen miehekkääseen ja boheemiin huoneeseen.

Tällä kertaa valitsin meille nuo nyrkkeilyhanskat, pelikortti-aiheen ja maailmankartan. Tähän hätään ei ehditty etsiä oikeasti vanhaa maailmankarttaa. Eikä sellainen koulukartta tuonne olisi edes mahtunut. Halusin kuitenkin perinteistä karttaa kivemmat sävyt julisteeseen, ja tämä onneksi löytyi.

Deseniolta löytyy miehille mm. vintagekuvia viiksekkäistä miehistä, kaloista ja muistakin eläimistä. Graafiset kuvat sopii myös miehille, sekä meri- ja luontoaiheet. Kartoistakin löytyy todella kivoja ja tyylikkäitä versioita jotka ovat hyvin erilaisia kuin tämä meidän. Moderniin ja simppeliin huoneeseen on erityisen helppo löytää Deseniolta kuvia.

Tosi kiva kollaasi saatiin näistä ja Samin vanhoista julisteista. Mielestäni paras tauluseinä onkin sellainen jossa yhdistellään erilaisia kuvia, uusia ja vanhoja, kunhan niissä on joku punainen lanka joka yhdistää. Samilla on tuolla mm. tuttavan ottama kuva jolla on tunnearvoa sekä mun aikoinaan ostama kahvijuliste. Lisää julisteita kerätään sitten ajan kanssa ja muutama valokuva lapsista täytyisi myös teettää.

Kiitos Desenio! Lisää kuvia ja inspiraatiota Desenion sivuilla täällä.

-Henna-

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *