Blogit
Koti asemalla

Messuilla minäkin

Blogeissa on varmaan ollut kyllästymiseen asti juttua Helsingin kevätmessuista, mutta täytyyhän munkin muutama sana messukäynnistä kertoa.

Tänään käytiin ystävän kanssa pyörähtämässä. Se todellakin oli pyörähdys, koska me taidettiin olla tuolla kaiken kaikkiaan vaan reilu tunti. Ihmisiä oli ihan hirveästi joten kojuille ei paljon viitsinyt jäädä pyörimään. Mitään ei myöskään ollut tarkoitus ostaa, joten kierrettiin vaan kaikki läpi. Muutama kiva juttu sattui silmään kuitenkin.

Meille ne tärkeimmät alueet oli puutarha ja sisustus-puoli. Mökkialueita tms ei juurikaan edes kierrelty. Jos jotain olisi halunnut ostaa, niin parhaat osastot oli kyllä Nest Factorylla sekä Parolan rottingilla. Nest Factorylla oli ihania sauna- ja kylpytuotteita. Ihanan pehmeitä pyyhkeitä ja kylpytakkeja. Kyllä iski taas kaipuu saada oma sauna! Vielä kun sinne saisi ostaa kaikki pyyhkeet ja laudeliinat tuolta, niin olisi kyllä ihana!

Parolan rottingilla oli kaunis messuosasto. Kauniita mattoja ja torkkupeittoja olisi ollut suht edullisesti. Itselleni tosin tuli halu ostaa lasten rottinkituoli heiltä. Meidän Nestori ei oikein tykkää keinua, joten lasten keinutuolimme ovat melko turhana olohuoneessa ja Nepan huoneessa. Olisi kuitenkin kiva jos pojalla olisi joku oma tuoli, ja rottinkituoli olisi kyllä söpö! Osasto oli ihanan vaalea ja kotoisa. Harmaata, valkoista ja ripaus vaalean liilaa näytti kyllä hyvältä.

Puutarha-alueen keskelle oli jälleen rakennettu kiva piha-alue. Erilaisia puutarhatiloja ja kasvihuoneita jotka oli sisustettu viihtyisästi. Jälleen alueella oli kivan näköisesti laitettu kunttaa maahan kasvien ja kukkien sekaan. Ei tarvitse olla sitä ainaista nurmikkoa todellakaan pihassa.

Huomenna on vielä messupäivä, joten kannattaa kyllä käydä katsomassa messut jos mahdollista. Aina sieltä jotain inspiraatiota saa omaankin pihaansa.

Vai kävitkö jo? Mistä tykkäsit eniten?

-Henna-

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *