Meillä asuu mökö

Välillä tällainenkin kuva.
Homma jota saa tehdä kyllästymiseen asti. Tiskit koneeseen, kone päälle, tiskit pois… Voi että kotihommat voi olla tylsiä. Tai no, ei ne olisi tylsiä jos niitä tekisi silloin tällöin mutta jokapäiväisenä se on tylsää. Varsinkin kun tässä talossa tuntuu että kaikesta työstä huolimatta on aina likaista ja tiskiä.
Tosin kyllä mä eilen totesin että onhan näitä tietty kivempi tehdä kun on näin kiva ympäristö. Totesin myös että useamminkin voisi pyytää lapsia auttamaan, mutta Miki on ollut niin kiukku-iässä viime aikoina että siitäkin olisi tullut vaan kinaa lasten välillä.
Muistaako muut äidit lapsillansa olleen kiukku-ikää tässä iässä, 5-vuotiaana? Jotain erityisen pahaa kiukku-ikää siis. Muistaakseni Mikin serkulla ainakin oli samanlainen vuosi sitten samassa iässä mutta sitä jo unohti varautua itse samaan. On tämä kyllä välillä aikamoista…

Meillä on suunnitteilla että ensi viikon viikonloppuna siskoni vie Mikin leffaan ja me sillä aikaa laitetaan pojan huone ”valmiiksi”. Sitten onkin yllätys pojalle! Jospa se oma huone ja oma tila vähän rauhoittaisi herraa, nyt kun se vihdoin valmistuu! Iän lisäksi huoneen jakaminen aina uuden/uusien hoitolasten kanssa väsyttää varmasti.
Kohta mä olenkin menossa hakemaan työpöytää, verhoja sun muuta. Viikonloppuna vielä loput paneloinnit ja maalaamiset. Muutamat listat ja altaan kiinnitys jää varmaan myöhemmäksi, mutta huoneeseen voi silti jo muuttaa.

Jospa mä saisin tehtyä Unto-koirallekin sitten huoneeseen oman nukkumapaikan, ehkä Miki kuitenkin Untonsa päästää huoneeseen vaikka kuulemma ”KUKAAN ei saa tulla sinne!”

-Henna-

Kommentit (28)
 1. Jee mikä yllätys teillä suunnitteilla! Voi kun olis kiva nähdä Mikin ilme paljastushetkellä. 🙂 Ja mä kun luulin että pahimmat kiukuttelut olis jo täälläkin nähty mut ei sit vissiin. 😉 Mielenkiinnolla odotan mitä meidän herra vielä 4 vee jatkossa keksii.. Helpoin tapaus ei oo ollu tähänkään saakka. *huokaus* Mutta kiva mekko sulla! Mikäs tollasessa asussa on kotona hipsutellessa. 🙂

  1. hennaasemalta
   29.10.2013, 20:33

   No joo, se kun on niin pitkään oottanut tota huonetta ja ei varmaan oikein osaa kuvitella sitä valmiina, niin hauska jotenkin tehdä se sitten noin!:) Herra saa sitten itse kyllä koluta lelut läpi ja miettiä niille paikan ja mitkä menee kirppikselle, mitä hoitolasten huoneeseen jne.:)
   Joo välillä musta tuntuu että Mikillä on aina vaikee ikä.:D Pääosin ihana ja fiksu ja rauhallinen muksu mutta vetää hirveitä raivareita joskus ja tekee pienistä isoja asioita. Se on niin pedantti monessa asiassa ja kun hoitolapset ei välttämättä hirveästi ole niin voi että siitä tulee ongelma…
   Kiitos! Just hm:ltä löysin kissamekon, eikä maksanut edes paljoa!:) Mä olen nykyään niin "ei mitään kiristävää!!"-ihminen että aina mekko tai legginssit ja pitkäpaita-vaatteissa oon.:)

  2. Apua! Sun Miki-kuvaus kuulostaa niiin tutulta!! Ihan ku puhuisit meidän lapsesta. 😀
   Ps. Mullakin on H&M:n kissamekko, tosin hieman eri kuosilla. 🙂

 2. Oma huone on varmasti hieno juttu pojalle! Kyllähän sitä kuka vaan väsyisi, jos aina tulis uudet asukkaat samaan huoneeseen, minä ainakin 🙂 Ja kyllä koiruliini varmasti pääsee sisään seuraksi.

  1. hennaasemalta
   29.10.2013, 20:35

   No sitä mäkin olen sanonut että olishan se kamalaa jos mulla olis se askarteluhuone ja sielä aina joku vieras asuisi ja sotkisi,lainaisi ja hajottaisi paikkoja. Kyllä muuten hermo menisi! Oma huone on ehdoton lapsella tässä työssä, meillä se ei vaan nyt ihan heti onnistunut…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *