Meidän kodin tapetit osa 2.

Tässä vielä loput meidän tapeteista. Ensimmäiset viisi esittelin eilen, ja ne löytyy täältä. Piti nämäkin esitellä jo aiemmin, mutta tästä päivästä tulikin aika kaaos, joten kaikki siirtyi. Nyt kuitenkin niihin tapetteihin.

1. Meidän pääoven pikkueteisen tapettina on myös Pihlgren & Ritolan Hyasintti-tapettia. Samaahan löytyy siis oranssina Nestorin huoneessa. Tuo sininen on mielettömän ihanan raikas ja kesäinen. Pidän myös siitä että sitä on suht pienessä tilassa, ja heti ovella vastaanottamassa vieraita. Toisaalta ihmisten katse kiinnittyy tullessa kaikkeen muuhun. Kenkiin, jaloissa sähläävään koiraan, meihin. Moni sanookin kiinnittäneensä tapettiin huomion vasta lähtiessä. Kun sen huomaa, sitä onkin kiva katsella. Se näyttää myös kuistilta katsoessa kivalta, kun meidän kuistin ovissa on isot ikkunat joista näkee sisään eteiseen. Tapetin alaosassa on vaaleanvihreä puolipaneeli, ja lattialla vielä muovimatto joka joskus odottaa poistoa.

2. Uusin ja toistaiseksi viimeinen tapettimme, josta olikin vasta juttua, on William Morrisin Golden lily. Sitä löytyy aulasta, heti edellä mainitun pikkueteisen jälkeen. Tapetti on todella näyttävä ja pidän sen värimaailmasta. Värit sopii ihan kivasti yhteen viereisten huoneiden tapetteihin, eli eteiseen, olohuoneeseen, ja mun työhuoneeseen. Tämän tapetin alapuolelle tulee vihertävän beige puolipaneeli, lattian väri on vielä mysteeri itsellenikin.

 

3 ja 4. Mun työhuoneessa, aulan vieressä on Sandbergin Liljekonvälj-tapettia kahdessa eri värissä. Tämäkin on mun suosikkeja, työhuone on ihana kukkaketo. Itse huone on tapetoitu harmaalla liljalla, ja huoneen sivussa oleva pieni ”käytävä” on tapetoitu mustalla liljalla. Huoneessa ei ole paneeleja, ja huoneessa on talon ainoa valkoinen lattia mikä tekee tilasta ihanan raikkaan ja vaalean. Vaikka olin päättänyt että meille ei tule valkoisia lattioita (onneksi päätin, se olisi ihan hirveä lasten ja eläinten kanssa pitää puhtaana), halusin sitä kuitenkin itselleni huoneeseen, jossa oleskelen pääosin vain itse. Tykkään kyllä tosi paljon, tuossa huoneessa inspiraatio jyllää! Tuota harmaata liljaa olisi muuten yksi avaamaton rulla mulla vielä myynnissä.

5. Lopuksi vielä makuuhuoneen wc:n tapetti, joka on Sandbergin Amelie. Amelie on talomme ainut ei-paperitapetti. Wc-tilaan kun halusin jonkun pientä pyyhkimistä kestävän tapetin. Sekin tuo pieneen vessaan kesäisen kukkakedon. Vessan seinien alaosan kaakelit maalasin valkoisella kaakelimaalilla.

Tällaisia ihania tapetteja meillä. Suomestakin saa todella kivan kattavasti erilaisia tapetteja, näiden nimiä etsiessä kuolasin muitakin upeita tapetteja, varsinkin William Morrisilla olisi monta jotka ottaisin heti. Enempää ei tapetteja kuitenkaan meille tule. Tai no. Toinen pikkueteinen on vielä remppaamatta… Heh heh! No ei, se saa nyt ollakin, ellei joskus innostuta sekin huitaisemaan valmiiksi.

Nämä tapetit ovat Tapettitalosta (1), Taloon.comista(3-5) ja Seinäruususta (2). Kaikki on postitse tilattu, ja palvelu ollut ihan hyvää. Lilja-tapetissa tosin oli parissa rullassa pahoja värivirheitä, mutta saimme vaihdettua rullat, vaikka ostohetkestä olikin jo aikaa.

Olisi kiva kuulla mikä on näistä kaikista teidän suosikki, tai onko teillä näistä jotain itsellä, tai suunnitteletteko laittavanne jotain näistä? Mihin tilaan?

Kivaa alkanutta viikkoa kaikille, meillä viikko alkoi perhekerholla, jota pidämme vanhainkodissa. Tällä viikolla koitan saada tehtyä myös postauksen, jossa luvassa blogitapaamista nopeimmille halukkaille meillä kotona! Kannattaa siis olla tarkkana, jos haluat tulla katselemaan meille ihan livenä, moikkaamaan mua ja ihastelemaan kivoja NOSH-vaatteita.

-Henna-

Ps. Samin huonekin etenee, ja lattia näyttää ihan lupaavalta, vaikka pelkäsin sen olevan huonossa kunnossa. Jee!

Kommentit (12)
 1. Tuo vaaleampi kielo olis ihana, jos joskus teemme sen toisen talon niin tuo vois olla yksi tapeteista. <3

  1. hennaasemalta
   15.3.2016, 13:23

   No se on kyllä, niin kesäinen ja raikas. 🙂

 2. Minäkin tykkään tuosta vaaleammasta kielosta, mutta tummakin säväyttää. Tulevaan työhuoneeseen suunnittelen yhtä tapetoitua ja sopivan säpäkkää seinää. Hmm, voisiko se olla tämä? 🙂

  1. hennaasemalta
   15.3.2016, 13:26

   Tuo musta on kyllä makea myös, olisi hieno isommassa seinässä, varsinkin jos muut seinät maalaa myös jollain kivalla sävyllä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *