Meidän kahvila-myymälä kuvina, osa 2: ekopuoti Oranssi Orava

Viime postauksessa aloitin meidän kahvila-myymälä Korson Wanhan Aseman esittelyn. Se jatkuu tällä kertaa ekopuoti Oranssin Oravan kuvilla.

Oranssi Orava on Erika Hakoniemen 2 vuotta vanha pieni ekopuoti. Erika on toiminut kiertävänä myyjänä tapahtumissa, pop up-tiloissa, mun puodilla jne. Oranssin Oravan ensiesiintyminen olikin itseasiassa mun puotini avajaisissa. Siitä asti ollaan tehty yhteistyötä enemmän ja vähemmän. Nyt sitten ollaan samoissa tiloissa. Erikan puoti on tässä mun puotia vastapäätä, ja hiljaisina päivinä tuleekin juteltua tässä kaikenlaista elämästä. Mikä onkin tosi kivaa ja piristävää, kun ei tarvitse olla enää yksin työnsä äärellä. Kahvilan Saara on hiukan sivussa meistä, mutta sopii tosi hyvin meidän porukkaan, joten juttua riittää molempien kanssa.

Oranssi Orava on siis todella kotoisa ja helposti lähestyttävä ekopuoti. Jos ekotuotteet eivät ole vielä tuttuja, niin Erikalta saa kyllä tosi hyvät vinkit ja aina hyvää palvelua ja neuvoja. Et pääse hukkumaan yksin hyllyjen taakse, niinkuin isoimmissa myymälöissä.

Oranssin Oravan valikoimaan kuuluu Saaren taian ekopesuaineet, palashampoot ja pyykkietikat. Carita cosmetiikan suolasaippuat, voidedeodorantit jne. Kaurilan saunan palashampoot ja myös deodorantit. Sekä tuotteita myös seuraavilta: Candle light story, Mummi ja minä, Ole hyvä-pesuaineet, Bohon kosmetiikkaa, Flaska lasipullot, Masajon jaksamisleivät, Anjan luontoherkun intiaanisokeri-herkut, pakuriteet jne.

Joten kivasti löytyy kaikkea. Mähän teinkin muistaakseni viime keväänä postauksen jossa haastattelin Erikaa ekotuotteista. Se löytyy täältä. Tämä postaus olikin tosi suosittu, ja siitä moni sai vinkkejä.

Erikan työhuonehan oli melkein valmis huone kun tähän muutettiin. Valkoiset seinät kaipasi väriä, joten Erika maalasi seinät keittiöstä jääneellä beigellä maalilla. Isoimpaan seinään valittiin melkein heti Pihlgren & Ritolan keltainen hyasintti-tapetti. Se on ihan nappi-valinta hiukan retroon ekopuotiin. Lisäksi tykkään siitä itsekin muutenkin, kun meillä on kotona kahdessa värissä hyasintti-tapettia.

Ekopuodin yrittäjän kalusteet ovat tietenkin vanhaa ja kierrätettyä. Erika on keräillyt vanhoja emännänkaappeja, valaisimet ovat vanhoja, lipasto, myyntipöytä ja vanha radio myös. Uutta taitaa olla vain matot, ja ilmakasvien lasipallot ikkunalla. Kalusteet herättävätkin paljon muistoja ja hyvää mieltä asiakkaissa. Puoti on todella kodikas, ja tuoksuu kevyesti hyvälle. (Ei niin että allergiset tukehtuu, heh.) Itsekin saan siis kätevästi ihan vierestä meidän perheen pesuaineet, palashampoot, meikit ja jaksamisleivät. Flaska-pullokin multa löytyy, siinä pysyy hyvin vesi raikkaana.

Joten tervetuloa ostoksille ekopuotiin!

-Henna-

Ps. pahoittelen kuvien laatua. Pimenevä syksy alkaa taas tekemään ongelmia kuvaajalle.

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *