Blogit
Koti asemalla

Meidän joulu on…

Mä olen menossa tänään lasten kanssa tapaamaan mun hyvää ystävää Helsinkiin. Nykyään tulee niin harvoin mentyä Helsingin keskustaan, että täytyy tarkkaan miettiä tarviiko sieltä jotain.
Yksi mihin menen sielä aina, on HM Home (Mä en nyt löydä mun koneelta sitä ”ja” merkkiä, mutta tiedätte mistä puhun).
Olen jotenkin aivan ihastunut noihin Mikki-kuoseihin. Sinänsähän ne ei ole meidän talon tyyliä, mutta jotakin näistä haluan tulevaan huoneeseeni. Tuleva käsityöhuoneeni kun saa olla leikkisä ja pirteä, ja sinne tulee vahvoja värejä. Pinkkiä, punaista, ehkä vähän valkoista ja mustaa, katsotaan nyt.
Tänään siis varmaan kaupasta lähtee mukaan nuo tyynyt ( oikeanpuoleisesta mulla on Mikki-versio jo) ja ehkä Mikille tuo joulusukka.
Keittiöön tulee tuo hauska keittiöpyyhe.
Meidän joulu tulee taas olemaan perinteinen, punaista ja pellavaa. Mä olen aina ollut sitä mieltä että joulun pitää olla punainen!

HM:stä nappaan tuon tyynyn, viime vuonna ostin toisen joulutyynyn ja kuusenalusmaton heiltä.
Tosin viime vuonna laitoin joulukoristeet liian aikaisin, joten itse jouluna olin jo aivan kyllästynyt. Tänä vuonna laitan ehkä vasta tämän kuun lopussa.
Muutenkin joulupanostus jää varmaan melko pieneksi. En yksinkertaisesti ehdi nyt hössöttää joulua kovin, mutta toki tietyt jutut pitää tehdä, kuusi saada taloon, paljon valoja ja pipareita paistaa lisää.
Joulukoristeita en tietenkään voi olla laittamatta koska tämä talo on kuin tehty joulua varten! Sitäpaitsi, vaikkei olisi, niin lapsia varten on kiva laittaa joulu, ja olenhan itsekin niin joulufiilistelijä että en osaisi olla laittamatta, kiireistä huolimatta.:)

-Henna-

Kommentit (4)

 1. Hannis

  Eilen ei ollut noita joulumikkejä HM:n Home-liikkeessä Hesassa :-/ Itsekin olisin halunnut ostaa, kun kerrankin olin siellä liikkeellä! Mutta kyllä me meidän ekaluokkalaisen kanssa saatiin silti rahaa menemään ja tuhlattua jouluun. Niin HM Homessa kuin Stockalla 🙂

 2. Minni

  Kivat nuo edellisen postauksen tähdet! Kattelin niitä tänään junasta ja oli ihanan tunnelmallisen näköset ulkoa päinkin 😉
  Ja kivat Mikit.

  ps. Nyt menen saman tien laittamaan sulle sitä s-postia, kun niin pitkään ollut jo mielessä.

 3. Kikkis

  Moikka! Mun blogissa on sulle haaste. 🙂 http://www.unelmiajaraksahommia.blogspot.com. Terv. Kikkis

 4. hennaasemalta

  Hannis: Haha, joo rahaa palaa aina kummasti vaikkei saakaan sitä mitä menee hakee.:D
  Ei ollut joo Mikkejä, mä en oikeasti ymmärrä sitä Homen toimintaa kun sieltä ei ikinä saa sitä mitä hakee. Eikö niitä tuotteita voi valmistaa liikkeisiin niin paljon että kaikki saa niitä??

  Minni: 🙂 Sun sähköpostiin vastasinkin jo.:)

  Niinpä, nuo tähdet on kyllä nätit ulkoakin.:) Meidän talo näyttää vaan aika hassulta vielä kun toinen puoli ihan pimeänä iltaisin ja tässä toisessa päässä vaan valot palaa.:D

  Kikkis: Kiitos!:)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *