Marraskuun alku

Kiireinen viikko takana, ja vihdoin perjantai. Tällä viikolla on ollut Nestorin lääkäriä, puodin halloweenia, kässäkerhoa, kerhoa, vanhempainvarttia jne jne. Kaikenlaista menoa aamusta iltaan. Nyt viikonloppu on onneksi vähän iisimpää.

Meidän lapset on kovasti odottanut Halloweenia, ja meillä sitä vietetään tällä kertaa vasta nyt lauantaina. Isommille lapsille tulee kaverit yökylään ja kaikki laitamme halloween meikit naamaan. Mä vähän innostuin itsekin, kun keskiviikkona sain tehdä dia de los muertos-henkisen meikin. Vaikka ollaankin melko pienellä porukalla, niin lupasin itsekin pukeutua huomenna halloweeniin.

Ensi viikolla aion pikkuhiljaa aloittaa sitten sen joulun fiilistelyn. Tehdään ekat piparit ja kaivan lisää tunnelmavaloja esiin. Kuten joulutähdet. Me itseasiassa jo viikko sitten innostuttiin tekemään jouluista kalenteria/muistikirjaa. Sinne laitetaan joululahjatoiveet ja -ostokset, listaa mitä halutaan tehdä ennen joulua. Sinne tulee joulun ajan kalenteri, eli kaikki kivat joulutapahtumat, jouluherkku-lista, joulumusiikki-lista jne. Itse nappasin tähän käyttöön puodistani vihreät kalenterin kannet. Kaiken askartelen itse sinne sisään.

Sanoinkin juuri vähän aikaa sitten että odotan kyllä taas joulua. Kaksi viimeisintä syksyä ovat menneet niin sumussa, josko nyt olisi mukavampi joulukin. Ei stressiä, vain kivoja tapahtumia ja perheen kanssa oleilua. Sellaisia ihania hetkiä, kuten uunin lämpö Mikin huoneessa.

Ihanaa viikonloppua kaikille!

-Henna-

Kommentit (2)
 1. Milla - Sukhimatot
  4.11.2017, 10:17

  Hyvää Halloweenia! Ihanaa, että on tällainen “välijuhla” matkalla jouluun. Teillä on aivan todella kodikasta.

  1. hennaasemalta
   6.11.2017, 10:03

   Kiitos! No ihan totta, menee mukavammin nämä pimeät ajat kun on juhlia. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *