Blogit
Koti asemalla

Marokkopöytä

Moni sisustaja ehkä tietää monissa sisustuslehdissä ja blogeissa vilahtavan Tine K:n marokkolaistyylisen pöydän. Kyseistä pöytää olen minäkin ihaillut, samoin kuin muitakin Tine K:n sisustusesineitä, lyhtyjä ym. En vaan silti kuvitellut että itselleni hankkisin kyseistä pöytää, onhan se melko kalliskin.
No toisin kävi, tavallaan. 
Mä bongasin tämän oman pöytäni jo alkukesästä Porvoon-reissullani. Sielä tämä nökötti antiikkiliikkeen pimeässä yläkerrassa. Aikani sitä pyöritin, poistuin, ja pöytä jäi kummittelemaan mieleeni. Harmitti ja kadutti, tuollaista ei tule joka päivä vastaan! No onneksi mulla onkin, itsekin antiikkia harrastava, tuttu Porvoossa, joka lupasi pöydän mulle hakea. 

Nyt viime viikonloppuna kävin pöydän tutulta hakemassa, vähän jännitti että olisiko se sittenkään niin hyvä, kun hämärässä sen vain pikaisesti aiemmin näin. No olihan se! Parempikin!
Tuosta piti tulla sohvapöytä, mutta ei onnistu lapsi- ja koiraperheessä se… Sohvapöytä on niin keskeisellä paikalla, että vaikka se paikkana olikin kiva, niin ei vaan onnistu… Lapsiperheessä saa kokoajan pelätä että kahvit saa syliinsä kun koira huiskii häntäänsä ja lapset juoksee ympyrää ja tarjotinosa on irrallinen. Saatikka että lasten mielestä liikkuvia jalkoja oli kiva veivata ja tarjotin oli täydellinen koliseva bayblade-areena! Juu ei, paikka vaihtoon!
Nyt se on sivupöytänä ja ah, mä oon ihan rakastunut! Väittäisin että tämä on parempi kuin Tine K, ihanasti kulunut ja iso tuo tarjotin!
Jalat meinaan maalata vielä. Ne on upeat noinkin mutta kuvissa varsinkin näkee että ne ja vanha tarjotin näyttää kulahtaneelta meillä. Sitäpaitsi pari kerrosta esim harmaata pellavaöljymaalia vain suojaa puuta ja tuo ehkä koristeellisuuden enempi esille.

Ihanat, myöskin itseasiassa Tine K-tyyliset, tuikkukupit ovat Ellokselta, niitä myydään tuollaisena kivana settinä, myös harmaana niitä saa.
Pöytää on helppo siirtää, tarjottimella on kätevää hakea kahvit ja tarjoilut keittiöstä, ja tarvittaessa pöydän saa helposti kasaan. Näyttää myös nätiltä kun tarjotin nojailee seinää vasten odottamassa käyttöä.
Miksei sitä voisi siirtää aina lasten nukkuessa sohvapöydäksi, meidän aikuisten napostelupöydäksi.

I´m happy happy! Tän kunniaksi kynttilätkin piti sytyttää pitkästä aikaa!

-Henna-

Kommentit (17)

 1. Essi

  Tää ei nyt liity tähän postaukseen mutta toi sun banneri on aivan mahtava!! Mistä oot saanu noi "väritetyt" kirjaimet ja millä ohjelmalla oot tehny bannerin? 🙂

  • hennaasemalta

   Pahoittelen että nyt vasta vastailen näihin kysymyksiin.
   Kiitos kehuista, itse kaipaisin jotain muutosta siihen mutta onhan se aika erilainen kuin muilla.:)
   Tuo on tehty kokonaan photoscapella, jolla muutoinkin muokkaan kaikki kuvani. Nuo kyseiset fontit hain netistä ilmaiseksi, googletat vain free fonts niin löytyy vaikka mitä. Photoscapella sain tekstien väriä muutettua.

 2. KOIVURINTEEN ROUVA

  Ihana pöytä! Ja tuikkukipot vielä korostavat sitä. Jesh! Porvoo on löytöjen lähde! 😉

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *