Blogit
Koti asemalla

Makuuhuoneessa

Kuvia makuuhuoneesta, olkaa hyvä.

Hyvin pienellä voi vaikuttaa siihen että vanha huone tuntuu aivan erilaiselta. Makuuhuoneessa siirsin sängyn toiselle seinälle, ja fiilis huoneessa muuttui ihan kivasti. Moni asia toimii nyt paremmin. Ulko-ovelle (wc:n viereinen ovi) ja vaatekomeroihin mahtuu nyt paremmin liikkumaan. Muutenkin liikkumatilaa on enemmän. Talvella tuossa on lämpimämpää nukkua kuin ikkunan alla. Meikkausvalo vuorostaan on tuossa ikkunan alla parempi. Nestori on yöllä lähempänä ja nukutus sujuu paremmin.
Ainoat miinukset ovat ne, ettei tuohon mahdu yöpöytiä, ja sängyn päädyssä on 20 cm rako ja sinne tippuu tyynyt. Tarvitsemme siis joskus sängynpäädyn.

Olen kuitenkin tyytyväinen. Lisäksi ainoa mikä tässä pienessä muutoksessa maksoi hiukan, oli uusi lukuvalaisin seinälle.

Saa nähdä missä huoneessa teen muutoksia seuraavaksi. Nämä kelit kun on näin huonoja, tulee tavallisesta poiketen kerrankin sisustettua näin heinäkuussa. Yleensä kun syksy on se isoin sisusteluaika. Masentavaa jotenkin, mutta jotain on keksittävä ettei harmittele vain säätä koko ajan.

Jaahas, edessä taas uusi viikko ja uudet jutut. Mukavaa viikkoa kaikille!

-Henna-

Kommentit (12)

 1. Koti preciosa!

  Niin niin kaunista <3

 2. Anonyymi

  mummo moi ..minä tykkään teidän talosta niin ulkomuodosta ja aaah sisällä on niiin ihana valoisaa ,herkkää ,rentoa ,kaunista ,kaikki niin sulassa sovussa ..olen seuranut teidän blogia ,,nyt muutaman kuukauden ja nyt aattelin laittaa kommentiaa .se vain sulataa minun vanhan sydämen kokonaan toi kokonaisuus …tv mummo

 3. Taina Liekari

  Niin kaunista, ihana tunnelma. Sun blogiasi on niin kiva seurata,kiitos siitä. Ihana koti.

 4. TinyAngel

  Kaunista! Teillä on ihana koti. Ihanaa tapettia ja ihana päiväpeitto.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *