Makuuhuoneessa

Kuvia makuuhuoneesta, olkaa hyvä.

Hyvin pienellä voi vaikuttaa siihen että vanha huone tuntuu aivan erilaiselta. Makuuhuoneessa siirsin sängyn toiselle seinälle, ja fiilis huoneessa muuttui ihan kivasti. Moni asia toimii nyt paremmin. Ulko-ovelle (wc:n viereinen ovi) ja vaatekomeroihin mahtuu nyt paremmin liikkumaan. Muutenkin liikkumatilaa on enemmän. Talvella tuossa on lämpimämpää nukkua kuin ikkunan alla. Meikkausvalo vuorostaan on tuossa ikkunan alla parempi. Nestori on yöllä lähempänä ja nukutus sujuu paremmin.
Ainoat miinukset ovat ne, ettei tuohon mahdu yöpöytiä, ja sängyn päädyssä on 20 cm rako ja sinne tippuu tyynyt. Tarvitsemme siis joskus sängynpäädyn.

Olen kuitenkin tyytyväinen. Lisäksi ainoa mikä tässä pienessä muutoksessa maksoi hiukan, oli uusi lukuvalaisin seinälle.

Saa nähdä missä huoneessa teen muutoksia seuraavaksi. Nämä kelit kun on näin huonoja, tulee tavallisesta poiketen kerrankin sisustettua näin heinäkuussa. Yleensä kun syksy on se isoin sisusteluaika. Masentavaa jotenkin, mutta jotain on keksittävä ettei harmittele vain säätä koko ajan.

Jaahas, edessä taas uusi viikko ja uudet jutut. Mukavaa viikkoa kaikille!

-Henna-

Kommentit (12)
 1. Maria.S kuukuu
  26.7.2015, 21:14

  Siis voi ei, mulla kaksi samanlaista tuolia valkoisina kuin sulla tuossa peilipöydän edessä ja tuo väri <3 tässä joutuu maalauspuuhiin 😀

  1. hennaasemalta
   27.7.2015, 09:51

   Heh, joo toi väri on ihana! Työhuoneessa mulla on sama tuoli mintun vihreänä, sekin on aika herkku. 🙂

 2. PikkuBertta
  27.7.2015, 06:05

  Ihana makkari….kivasti värejä☺

  1. hennaasemalta
   27.7.2015, 09:52

   Kiitos! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *