Blogit
Koti asemalla

Makuuhuoneen ilmeen muokkailua

Pikkuhiljaa jatkuu makuuhuoneen muokkaus tummempaan suuntaan. Mä alan tykkäämään tosta ihan hirveesti!
Makkari oli kiva aiemminkin, mutta vähän kaipasin jotain muuta, liian hempeetä oli mun makuun. Saatikka että nukkuuhan tuolla mieskin, heh! Tai miehet, Miki hipsii sinne aina yöllä ja Unto makoilee lattialla.
Entinen vihreä itämainen matto teki väreistä jotenkin tunkkaisen, ja päätin uskaltaa kokeilla punaista vastaavaa. Sopii tosi hyvin, ja tunnelma on nyt paljon kotoisampi! Eikä Unton karvat näy tuossa matossa niin pahasti…

 Olen myös yrittänyt kaivella kaappeja, kirjat tuo kotoisuutta (tai no pokkarit tässä kohtaa) ja jopa kukkakuvien teipit piti vaihtaa mustiin. Asiat on pienestä kiinni.:)

Kaikki on vielä ihan kesken, lauantaina haen peilin niin sitten saa taulutkin mallattua seiniin.
Kyllä sitä taas näin syksyn tullen nauttii tästä sisustamisesta, ja kaikkien yksityiskohtien miettimisestä! On tämä elämä muutoin taas niin hektistä ja jo työn puolesta saa kohdata niitä elämän ikäviä puolia, niin tällainen turhanpäiväinen hömppäily on kyllä ihanaa vastapainoa kaikelle vakavalle!

Josko tuo Mikin huonekin tuosta taas kohta etenis, ei vaan nyt säiden puolesta malteta olla sisällä. Sinne sitten jatkuu makuuhuoneen musta, ei vitsi mä en malta oottaa!! Voisko joku tulla tekee mulle sen huoneen parissa päivässä niin pääsen sisustamaan? 😀

En muuten todella tiedä miten mun haujuvedet sattuukin olemaan noin samaa värimaailmaa! Ei ole siis ostettu purkin mukaan, mä olen aika tarkka siitä että millainen hajuvesi pitää olla, tummaa ja rokkaavaa. Nyt sopii sitten nekin pöydän kanssa yhteen, ja ihan vahingossa.

-Henna-

Kommentit (3)

 1. Irmastiina Ruusukummusta

  Tykkään tuosta sinisestä tuolista!

 2. Tuula / Oman katon alla

  Teillä on niin kauniin näköinen koti!
  Ihastuin tuohon kynttilänjalkaan erivärisine kynttilöineen – hauska 🙂 Ja ehdottomasti kaikki hömppä on tarpeellista vastapainoa elämän ajoittaiselle raskaudelle.

 3. SH

  Ihanan persoonallinen koti teillä. Täällä uusi lukijasi joka jäi heti koukkuun :). Värikkäät tuolit ovat kyllä niin piristäviä ja iki ihana kirsikkapuu-tapetti.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *