Makuuhuoneemme

Ystävänpäivän kunniaksi ajattelin laittaa vähän vaaleanpunaisia kuvia, ja niitähän saa makuuhuoneessa.

Muualta talosta olen selkeästi tuota vaaleanpunaista vähentänyt. En muutenkaan erityisesti rakasta vaaleanpunaista, mutta pidän siitä että sitä on muiden värien joukossa sielä täällä. Jotenkin sitä vaan sitten kertyi makuuhuoneeseen enemmänkin koska tapetti ja lattia ovat vaaleanpunaisia. Tapettina siis Ritva Kronlundin Kirsikkapuu ja lattiassa Uulan puulattiamaali.

Varsinkin alkuun tämä huone oli erityisen hempeä, mutta pikkuhiljaa olen tuonut huoneeseen mustaa, joka rikkoo hyvin tuota niin ylihempeää tilaa. Suunnitelmissa olisi muutenkin vähän enemmän sisustaa huoneessa, mutta haluaisin ensin uuden sängyn, joten ihan vielä en ole tehnyt asialle mitään. Luultavasti keväämmällä kun pääsee ikkunoitakin pesemään. Kaipaisin tilaan vähän kevyempää ja boheemimpaa ilmettä. Kevyemmät verhot, viherkasveja ja ripaus kultaa. Katsotaan mitä tästä vielä tuleekaan.

Nyt ei muuta kuin ihanaa ystävänpäivän iltaa kaikille!

-Henna-

 

Kommentit (2)
  1. Ihanan näköistä! Tuo vanha naulakko ja kaikki suloiset peitot <3 Varsinkin tuo turkoosi sängyn päällä on hurmaava! Vaaleanpunainen on ihana kevätväri, niinkuin pastellit yleensäkin, tykkään!

    1. hennaasemalta
      17.2.2016, 23:10

      Kiitos. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *