Makuuhuone ennen ja jälkeen

Tässä niitä nyt tulee, iso kuvapläjäys meidän uudesta vastavalmistuneesta makuuhuoneesta.

Peilipöytä on Ikeasta, tuoli itse maalattu, tutuilta saatu

 Iso lasipullokin pääsi sitten tänne, ja sopii niin mainiosti, jo väriltäänkin!

Korituoli ja lipasto Ikeasta. Tyynyt saatu, Indiskasta ja H&M Homesta.

Matto on mummini vanha, virkattu peitto itsetehty, päiväpeitto Bungalown. 

Löysin vanhan avainkaappimme. Koska meillä on uusi avainkaappi, mutta tykkään tästä vanhastakin, keksin laittaa sinne lempparikorviksiani säilöön.

Seinällä on Lundagårdista tilattuja vanhan kasvioppaan sivuja. Oskun ilme on mainio, kun herra seuraa Unton ja Mikin hölmöilyä.

 Pupulamppu arvonnassa joskus voitettu, tuoli saatu ja itse maalattu. Hattulaatikko Ikeasta.

Unton oma tyyny

Toisella seinustalla, eteisen oven vieressä on suihku ja wc. Sitä seinustaa ei juuri voi sisustaa kun seinäpintaa ei juuri ole. Vanhat ovet ja karmit ovat tosin itsessään kauniit. Vähän mietin jos laittaisin avohyllyä tuohon suihkun oven vasemmalle puolelle nurkkaan, mutta toisaalta haluaisin pitää huoneen melko minimalistisena. Jos nyt meidän kotia voi milläänlailla kutsua minimalistiseksi.:D

Lattia on maalattu Uulan puulattiamaalilla, sävy roosa. Olen todella tyytyväinen että valitsin tänne rauhallisen matan lattiamaalin, eikä kiiltävää niinkuin olohuoneessa. Seinillä on Ritva Kronlundin Kirsikkapuu-tapetti. Muuriseinä ja lattialistat on maalattu Uulan puolihimmeällä Into- sisustusmaalilla, ihan perus valkoisella.
Ovet ja ovenpielet jätimme sellaisiksi kuin olivatkin jo valmiiksi.

Ihana tunne kun taas yksi huone on valmiina. Harmi että mun ennen-kuvat tuhoutui edellisen koneen mukana, parasta kun on näyttää mistä lähdettiin…

Ainoastaan löytyi tämä yksi kuva kun blogia selasin. No, tästä näkee jo hyvin että iso muutos on takana!
Voittajafiilis taas hetken, mutta mieli miettii jo seuraavaa huonetta…. Miten ihana siitä tuleekaan… Ei ainakaan näin hempeää, vaan pienen pojan pirteä ja iloinen huone!

-Henna-

Kommentit (43)
 1. Aivan ihana tuli!

  1. hennaasemalta
   22.2.2013, 22:26

   🙂

 2. Voikukkapelto
  22.2.2013, 16:01

  Ihanan karkki! 🙂 Ihastelen "rohkeaa" vaaleanpunaista (no okei, roosaa) lattiaa, joka sopii tuohon Kirsikkapuuhun kuin nyrkki silmään. Vau, napakymppi! Hitsi kun nuo Uulat kuivuvat niin kauan… vai kuivuvatko?

  1. hennaasemalta
   22.2.2013, 22:28

   Jep, meillä on olohuoneenkin lattia vaaleanpunainen mutta mun mielestä se on täällä jotenkin kauniimpi ja täydellinen tapettiin.:)
   Kyllä valitettavasti kuivuvat… Päivässä tai parissa kuivuvat niin että huoneessa voi kävellä mutta hyvä olisi odottaa kuukausi jotta maali kovettuu kunnolla eikä tuu jälkiä niin herkästi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *