Blogit
Koti asemalla

Makkarin ostoksia

Hihii, mua naurattaa tuo Pinterestistä napatun kuvan koira!:D Ei ole siis meidän makkari eikä meidän Unto Hermanni kyseessä tällä kertaa.
Tässä on nyt ollut taas suorastaan ärsyttävää taukoa remontista, mutta mä nyt toivon että viikonloppuna pääsisimme tekemään suurimman osan viimeisistä hommista.
Eilen käytiin Ikeassa ostamassa verhoja ja valaisimia makuuhuoneeseen. Tänään päästiin tässä iltamyöhäsellä verhoja jo ripustamaan. Makkariin tulee yhteensä kolmet verhot yhteen ikkunaan, uskokaa tai älkää. Näette sitten.:)
Jos huomenna saataisiin tapetoitua niin voitaisiin sänkykin jo sinne siirtää.

 

 Mulla ei ole vielä sieltä kuvia, mutta tässä tosiaan pari inspiraatiokuvaa. Ekassa kuvassa koiran lisäksi viehättää taulut, valkoharmaat lakanat ja kodikkuus. Toisessa kuvassa lähinnä tyynyjen värimaailma, vastaavaa saa tulla meillekin. Tai sitten mennään täysin valkoisilla, katsotaan nyt.

 Ikeasta sain äidiltä synttärilahjaksi (su on tuo juhlapäivä) tuon valtavan Leran-kattovalaisimen. Valaisin on 60 cm leveä ja hyvä kun autoon mahtui. Mies ja poika sai paljon huumoria revittyä leikkimällä tämän kanssa Ikeassa, joko se oli Mikin hattuna tms. Heko heko.
Tämä tulee siis makkariin myös, rottinkia rottinkinojatuolin rinnalle.
Yöpöydät ja pöytävalaisimet ovat vielä iso kysymysmerkki, täytyy kaivella mun varastoja, eiköhän sieltä jotain löydy. Myös matto on vielä kysymysmerkki.
Huonetta on todella hankala sisustaa koska sielä ei ole yhtään ns. ehjää seinää, vaan paljon ovia ym. Haluan kuitenkin ettei sinne kauheasti huonekaluja tulisikaan, ei sillä että mahtuisikaan. Sänky, lipasto, nojatuoli, meikkipöytä ja yöpöydät, siinä se.

Ekstrana Ikeasta nappasin tämän hauskan, vähän retromallisen Aröd-lattiavalaisimen, joka vuorostaan tulee olkkariin lukuvaloksi.
En malta odottaa muuttoa makuuhuoneeseen, ihanaa saada olkkariakin tyhjemmäksi, olkkarista tuleekin ihan autio toistaiseksi! Toivottavasti pääsen pian laittamaan tänne kuvia!

-Henna-

Kuvat täältä ja täältä ja tuotteet Ikeasta

Kommentit (2)

  1. Susanna

    Kivaa, että tapahtuu! Odottelen mielenkiinnolla.

    Tuo Ikean jalkalamppu on hauska, ja aiheutti minussa pienen "pakko saada" -tunteen.

  2. Anonyymi

    Oon huomannu et tykkäät pastellisävyistä, Tiger-kaupoissa on yksittäisiä pastellinvärisiä koukkuja, taisivat olla metallisia 🙂 ja hinta ei ollu paha.
    – Sirkkeli –

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *