Makkaria ja jouluvalmisteluja

                  
 Tässä makkari jossa varmaan nukkuisi hyvin, ihanan rauhallinen

           
Mulla on vähän tietokone-ongelmia, enkä saanut mun kuvia tänne, joten täytyy taas tyytyä lainakuviin…
Ajattelin laittaa pari makuuhuoneen kuvaa, makkari kun on se jota tällä hetkellä rempataan.
Meidän omassa makkarissa katto odottaa maalausta, ja lattiasta on osa rapsutettu. Jospa tällä viikolla ehtisi jatkaa kun on jopa yksi vapaapäivä normaalia enempi. Kunpa ehtisi edes maalata lattian ja katon ennen joulua… Voisivat sitten joulun rauhassa kuivua…

 Se on siis silti selvää ettei ehditä saada makkaria enää ennen joulua valmiiksi, olisi vaan ollut ihanaa saada iso kuusi tähän ikkunoiden eteen sängyn paikalle. No, ensi vuonna sitten. Nyt täytyy keksiä kuuselle toinen paikka.
Ylläolevat kuvat taisi olla viime kesänä Kotivinkissä, ja ai että kun tykkään niistä! Värimaailma ja monet yksitoiskohdat joita mulla jo on itsellänikin. Esim tuo vastaava korituoli tulee meidänkin makkariin. Se on niin ihana!

Tässä kanssa ihan kiva vaikkakin liian tylsä, värimaailma mun makuun. Nuo roikkuvat lyhdyt on hauska idea. Tuo ”raato” taas ei…

Meillä ei kummempia, jatkuvaa pissin pesua matoista, (vieläkään en ole poistanut mattoja kun tulee sitten niin paljasta, olisi tosin helpompaa) rasittavaa hihnaan kouluttamista josta ei meinaa tulla mitään, elämä on pelkkää koiran koulutusta ja varomista ettei koira pure lapsia. Miki on tosin oppinut jo aika hyvin koiraa käsittelemään, ei enää pelkää niin paljon ja tykkää osallistua koulutukseen. ja tuo meidän karvainen riiviö kasvaa silmissä, uskomatonta! Tyyppi on nyt 6 kiloinen mutta paksu karva saa pojan näyttämään isolta.

Jouluvalmistelutkin ovat hyvällä mallilla, jouluradiota kuunnellaan aamusta iltaan, lahjat on pääosin jo ostettu. Nyt pitäisi vielä joulukortit kirjoitella ja paketoidakin jotain. Mä suunnittelen tilaavani itselleni joululahjaksi Hesarin. Varsinkin nyt kun siitä alkaa tulemaan sen pienempi versio. Olisi niin ihana aamulenkin jälkeen ottaa kuppi teetä ja lukea lehti. Maksaa vaan piruvie aikalailla… Luetteko te muut Hesaria/vastaavaa kaupunkilehteä päivittäin?

Joulun odotukseen kuuluu myös joulukalenterit. Heti kun silmät aamuisin aukeaa, eka kysymys on: joko saa avata joulukalenterit!! Siihen perään toka häntää heiluttava ”kysymys”: Joko mennään ulos pakkaseen pissalle!!? Kaiken tämän keskellä kissat vaan tuhahtaa ja kääntää kylkeä. Ulkona on niin kylmä että nyt sitten nukkuvat 24/7. Ai että oon kateellinen niille, itse aamu-unisena jäisin mieluummin petiin… Toisaalta, kivempi näin kuin lähteä töihin vaikkapa aamulla kuudelta, niin kuin vielä reilu 4 vuotta sitten tein.

Mun pitäisi oikeasti vihdoin tehdä se postaus tänne jossa on kuvailtuna meidän päivä. Kunhan muistaisin nyt niin teen, pitkään jo pitänyt tehdä. Tietokonekin pitäisi saada kuntoon ennen sitä jotta saan kuvat tänne.

Kuvat löytyy siis täältä, täältä ja täältä

-Henna-

Kommentit (12)
 1. En muuten tilaa hesaria, mutta nyt kokeilen tammikuun pe-la-su lehteä. Haluan kokeilla pystyykö pienempää lehteä lukemaan helpommin, täällä kun pienin kisu haluaa AINA tulla lehden päälle makaamaan, lue siinä sitten ;D T: Niina ja 4kisua

  1. hennaasemalta
   5.12.2012, 10:12

   Heh, no mutta eikös se pienemmässä lehdessä valtaa pepullaan vielä enempi lehteä, nyt ei näe sitten enää lehden kulmaakaan?:D Meillä ei kissat onneksi tuota tee, mutta lahjoja en voi enää paketoida lattialla kun Eppu hyppii papereiden päällä ja puree naruja. Saatikka sitten toi meidän koira-tuholainen….:D

 2. Voi miten kauniita kuvia! 🙂 IHana tunnelma noissa!

  Ja tsemppiä makkariproggikseen, lopputulos palkitsee varmasti!

  1. hennaasemalta
   5.12.2012, 10:13

   Kiitos.:) Niin palkitsee, kunhan sinne asti joskus päästään.:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *