Blogit
Koti asemalla

Maja, lukunurkkaus, vai mikä?

 Onpas mulla nyt värikkäitä postauksia! No, sehän sopii kevääseen.:)
Suunnittelin jo, kun tänne muutimme, että haluan lapsille huoneeseen jonkin majan. Mietin ensin valmista telttaa, mutta sitten täällä keskusteltiin että maja voisi myös olla sellainen jonka itse voi rakentaa. Nykyään kun tuntuu että lapset saavat kaiken niin valmiina.
Päätin että hankin lapsille patjoja, peittoja ja tyynyjä jotka päällystän kivasti.
Tässä lopputulos:

Tykkään tosi paljon, ja Miki tykkää myös!
Päällystin kolme patjaa ja pari tyynyä eri kankailla. Nämä oli tosi helppo tehdä, tein vain ns. pussit näille, niin että yksi reuna jäi auki. Vähän niin kuin tyynyliinat. Tällöin nämä on helppo myös pestä.
Patjoina käytin vanhoja perus 90×200 cm:n patjoja jotka leikkasin keskeltä katki.
Vielä olisi yksi patja jäljellä, tarvitsen vain lisää kangasta jostain. (Nämä ovat Ikeasta) Myös tyynyjä voisi tehdä paljon lisää.
(Kysyn vaan että mistä saa kivoja lastenkankaita? Eurokankaassakin on kyllä niin typerät lastenkankaat että… Vaikka monessa paikkaa liiketila on todella iso, niin miksi ei panosteta kivempiin kankaisiin.)

Tämä on nyt todella lavastettu tilanne, normaalisti tuo kasa ei todellakaan ole noin siisti, eikä se ole tarkoituskaan.
Tässä kasalla on kiva vaikka lukea, tai levittää kaikki patjat ja pötkötellä niillä. Näistä voi rakentaa majoja, tai Mikin lempipuuhana, hyppiä patjoille tuolilta. Ihan mitä vaan lapset keksii!:)

Ajattelin tähän myös ”katokseksi” sellaista hyttysverkko katosta tms. Mietin vaan, että jos sen helma jää patjojen alle tms kun muksut siinä peuhaa, niin montakohan kertaa se verkko repeytyisi, tai koko hässäkkä tulisi katosta alas…Eli ehkä ei sitten…

Mikillä on alle kuukauden päästä synttärit. Mun pikkusisko ja kaverinsa ovat lupautuneet lasten leikkitädeiksi. (Arvatkaa miten iso helpotus!) Siskolle siis terveiset, kun mietitte leikkejä valmiiksi, tässä myös jotain mistä voisi jotain keksiä.:)

-Henna-

Lisäys illalla:
Näin tuo kasa oli illalla muuttunut: 🙂

Kommentit (16)

  1. DIY Lasten leikkipatjat – Meillä Kotona -blogit

    […] kuinka tänne muutettuamme päällystin lapsille leikkeihin patjoja? Tuo vanha postaus löytyy täältä. Nyt kuitenkin Mikin huoneen värimaailma on muuttunut, entiset päälliset kulahtaneet, mutta […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *