I love enamel

Mä niin tykkään emaliastioista! Voisin hankkia vaikka kuinka paljon astioita ja vaikka emalisia leivontakulhoja! Meillä on emalisia perinteisiä korvallisia kuppeja, eläinten lautaset, kynttilänjalka, kulho ym. Osa uustuotantoa, osa kirppikseltä.
Parastahan on tietty jos löytää emaliastioita hyväkuntoisena ja edullisesti kirppikseltä, mutta eipä niin kovinkaan usein käy…
Parolan aseman vinkillä kävin minäkin hankkimassa Pinosta lisää emalikuppeja.
Falconin emalikupit ja mukit ovat edullisia, kivannäköisiä ja tosi paksusta materiaalista! Tekisi mieli itsekin ostaa näitä Parolan Katjan tapaan iso määrä, jotta varmasti riittäisi isollekin porukalle.
Mukit menee nyt kuitenkin lasten käyttöön, punaisista juodaan glögiä. Nämä on myös ihan parhaita retki-astioita!

Pinosta tarttui mukaan myös hauska Hay:n puinen pyykkiteline. Vähän onnetonta nuo narut tuossa kylläkin, ei tämä mikään kestävyyden huippu olekaan, mutta eipä hintaakaan ollut paljoa. Mä haluaisin niin mun pienen kodinhoitohuone-kopperon laittaa vähän siistimmäksi, hankkia hyllyjä, maton ym jotta tila olisi vähän viihtyisämpi. Joskus myöhemmin maalaankin sielä seinät ainakin.
No, pyykkijutulla nyt aloitettiin se viihtyisyyden parannus.

Pakko vielä loppuun sanoa että olo oli tänään kuin lottovoittajalla, käytiin ekaa kertaa tänään Unton kanssa vähän kävelyllä niin että koira oikeasti kävelikin eikä vaan rimpuillut ja pysähdellyt. Hienosti, vaikkakin vähän peläten, ohitti ihmiset ja muut koirat. En malta odottaa että pääsen koiran kanssa tekemään kunnon iltalenkkejä! (Joo joo, ei se joka päivä säällä kuin säällä ole kivaa, mutta kuitenkin.)

Enää kaksi viikkoa jouluaattoon, jee!:)

-Henna-

Kommentit (7)
 1. Moikka, saitko viestini, siis sähköpostini?
  T. Matkatar

  1. hennaasemalta
   11.12.2012, 13:42

   Laitoin sulle vastauksen spostiin.

 2. Juotteko oikeasti emalimukeista? Meillä ne kaikki menivät ompelutarvike- ja kyniensäilytyspurkeiksi, kun eihän niistä voi juoda mitään kuumaa. Suu palaa! Nuotioretki meni kerran ihan pipariksi, kun mukana oli hienot emalimukit, ja mukin kyljet poltti sormet ja mukin reuna suun.

  1. hennaasemalta
   11.12.2012, 13:44

   No joo, kyllähän ne aika kuumaksi menee, pääosin meillä lapset juokin niistä maitoa ja mehua. Itse join kyllä eilenkin glögiä, annan teen ja muiden kuumien juomien jäähtyä pöydällä hetken aina ennen kuin alan juomaan. ja talviretkillä on hanskat kädessä juodessa.:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *