Loman puuhailuja

Tämän päivän postauksessa kuvia sieltä täältä. Tuli siivottua ekan kerran helteiden jälkeen kunnolla, tuossa ennen siskon synttäreitä. Samalla räpsin kuvia sieltä täältä, vaikka tällä hetkellä se siisteys on kyllä muisto vaan…
Mä kuulkaa niin nautin tästä tämän hetken säästä! Tuntuu että tänään on ollut tuhat kertaa parempi olo kuin pitkään aikaan, melkein normaali olo. Henki kulkee vihdoin! Mikä parasta järki kulkee ja alkaa iskeä se joka syksyinen inspiroituminen sisustamisen ym suhteen.
Mikilläkin on alkanut eskari todella hienosti, poika on aivan innoissaan. Eskari-täti tuntuu mukavalta ja viikko-ohjelma myös. Heti keskiviikkona olivat olleet metsässä koko päivän. Me ei itse olla oikein metsä-ihmisiä, tai ei tule mentyä ilman syytä paitsi ehkä mökillä. Joten on tosi mukavaa kuulla että sielä hoidetaan sekin puoli.

Miehellä alkaa olemaan loma loppupuolella, mikä on aika harmi. Olisi voinut jatkua vielä viikon. Nyt vasta alkaa huomaamaan että hänkin selvästi päässyt rentoutumaan vaikka remppaa onkin tehnyt paljon. Meillä on kotona tällä hetkellä tosi mukava tunnelma. Vanhemmat ollaan rennompia ja Miki hirveän iloisella ja pirteällä tuulella nyt kun eskari alkoi niin hyvin. Tällaista saisi olla aina!

Mies keksi vihdoin ratkaisun toisen vessan vesiongelmaan. Makuuhuoneen vessassa oli erikoisen kokoisen putket, ja yrityksistä huolimatta sitä ei saatu kuntoon. Nyt se on kunnossa ja vessan jaksaa muutenkin laittaa kuntoon, peiliä ja hyllyä paikalleen jne.
Lisäksi mies aloitti mun pikkuveljen kanssa aitaa yhdelle tontin sivustalle. Saatiin tarpeeksemme siitä että ihmiset edelleen pitää pihaamme jonain yleisenä ohikulku-reittinä, vaikka tie menee heti talon toisella puolella ja piha leluineen ym näyttää täysin yksityispihalta. Monesti yölläkin koira herättää haukunnallaan näiden, sori vaan, idioottien takia. Joten aitaa pukkaa jälleen kerran. Sivulle tulee suht matalaa ruskeaa rima-aitaa ja myöhemmin lisäksi pensas-aitaa.
Tosin taas saa jännittää potkiiko joku senkin sisään, tai veteleekö spray-kannulla kikkelin kuvia kylkeen… Aita tosin tulee olemaan harvaa rimaa, joten ei pitäisi niin houkutella sotkuihin. No, jos radan puoleisesta portista potkittiin heti hakanen poikki, ja radan puolen verkkoaitaan on nojailtu niin että se on aivan kallellaan, niin pahinta saa nytkin pelätä. Joku oli myös ehtinyt jo repiä rajamerkitkin maasta irti…
Nämä on näitä Korson keskustassa asumisen iloja juu… Seuraavaksi vedetään varmaan aitaan sähköaita, ja vuosien päästä täällä on viisi metriä korkea muuri vallihautoineen ja krokotiileineen jos tämä jatkuu.

Eli aitahommat jatkuu, ja radan puolen seinän maalaus. Sadekuurot on vähän hidasteena, mutta kyllä täällä aina jotain hommaa on säällä kuin säällä. Ai että on kuitenkin ollut mukavaa kun ollaan saatu vähän apuja hommiin tässä loman aikana, ei tarvitse miehen yksin ahertaa. Ollaan kyllä tosi kiitollisia kaikille apulaisille!

Huomenna on jo perjantai, ja se oikea arki kulman takana. Haikeaa mutta myös kivaa!

Aika vähän ollut osallistujia Primacatin-arvontaan, joten kaikki vaan osallistumaan vielä! Vaikka sulla ei olisi kissaa niin jollain tutulla varmasti on, joten pistähän kommenttia edelliseen postaukseen niin saadaan joku kissa iloiseksi.

-Henna-

Kommentit (5)
 1. Jaana / Ihana talo maalla
  14.8.2014, 18:25

  Sulla on noita ihania lautasia, mullakin on yksi. Sen jälkeen kun ostin sen, tuntuu että niitä pomppii vastaan joka paikasta!

  1. hennaasemalta
   15.8.2014, 18:16

   Mä oon noita metsästänyt ikuisuuden, nyt tarttui silmään kirppiksellä! Mun mielestä toi on maailman kaunein lautanen!:)

 2. Sähköaita 😀 😀 😀

  1. hennaasemalta
   15.8.2014, 18:17

   Jep! 😀 Höyry alkaa sen verran nousta jo päästä että joku yö vedän raivopäissäni sähköt tohon aitaan! Eipä tuu enää kukaan häiritsee. :D:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *