Loman lopussa

Miehellä loppuu loma huomenna. Vähän pöljästi joutuu yhdeksi päiväksi töihin ennen viikonloppua, mutta näin nämä nyt vaan meni. Meillä muilla lomailut jatkuu vielä pitkään, ja miehelläkin on kyllä vielä pitämättömiä isyysvapaita tulossa.
Loma on mennyt todella vauhdilla ja tehokkaasti, säät ei ole kyllä suosinut mutta tekemistä on riittänyt. Siitä syystä on suosiolla ollut blogikin hiljainen.
Me ollaan Espanjan reissun jälkeen tehty vähän yhtä sun toista. Juhannus oltiin mökillä muutama päivä vesisateessa. Sitten ollaan oltu mm. Linnanmäen Sea lifessa, Koiramäen pajutallilla, kierrelty kirppiksiä ja tänään käytiin Porvoossa. Ohessa kännykkäkuvia lomasta joista osa näkynyt myös instagramissa.

Remppa on myös edennyt, vaikkakaan ei ne asiat mitä kesällä piti. Sami kyllä aloitti talon maalailun mutta aika vähiin se jäi, kun säät on mitä on niin ei edes huvita yrittää. Toivon että heinäkuu olisi sen suhteen tehokkaampaa aikaa.
Sisällä ollaan kuitenkin kaikkea pientä tehty. Samille on valmistumassa pieni työnurkkaus oman huoneensa takakopperoon. Saadaan sinne vihdoin työkalut järjestykseen, parit hyllyt täytyy vaan vielä kiinnittää.
Aulasta ollaan revitty lattiaa esille ja maalattu muuriseinä, sekä yleensäkin tyhjennetty kyseinen tila. Näyttää paljon siistimmältä nyt, vaikka remppa onkin täysin kesken.
Aulasta onkin yllä pieni kuva, Samin nurkkaustakin koitan jossain vaiheessa kuvata, katsotaan miten onnistuu.
Saa nähdä miten me osataan taas olla päivät ilman iskää.

Ai juu, ei tuo Nestori tuolla puussa ilman tukea istu vaikka kuvassa näyttää siltä, heh! Mies kyllä pitää lujaa kiinni, ja pojasta oli niin hauskaa!

-Henna-

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *