Blogit
Koti asemalla

Lomakuulumisia

Täällä on palattu mökiltä, ja miehen ensimmäinen lomapäivä on ohi.
Mökillä oli todella mukavaa äidin, sisarusten ja pojan kanssa! On niin ihanaa kun on niin läheiset välit omiin sisaruksiinkin, että olo oli jotenkin ontto kun palasi kotiin. Mulle käy aina niin jos olen enempi heidän kanssaan. Yleensä olen luullut että syynä on se että kotona on hiljaista heidän jälkeen. Nyt ei sekään voi olla syynä koska meillä ei todellakaan ole kotona hiljaista kolmen lapsen kanssa.
Syynä on siis vain se, että olen ikäni ollut äidin, siskon ja pikkuveljien kanssa ja edelleen tulee niin kotoisa olo heidän kanssaan. Kunpa useimminkin voisi tällaista järjestää. Totuus on vain se, että pian pikkusiskokin, meistä pienin, on aikuinen, ja jokaista elämä kuljettaa eri suuntiin. Vielä sentään asumme melko lähekkäin nyt kun minäkin muutin takaisin Vantaalle. On silti onni kuulua samaan perheeseen, vaikka jokainen heistä onkin vähän hömppä, niin on ne kaikki vaan niin rakkaita.
 Terveisiä vaan!:)

Miestäkin oli ihana nähdä viikonlopun jälkeen, ja mikä parasta, yhteinen loma edessä! Tämän viikon suunnitelmat ovat ehkä vähän tylsiä, ikkunoiden korjausta, tagien poistoa ja halkojen pinoamista. Boooooring!

No, ei se mitään, on meille tiedossa jotain kivaakin tällä lomalla, siitä tosin kerron vasta sitten jälkikäteen.:)

Mulla on aiheet olleet aika vähissä viime aikoina täällä, tai ainakin itsestä tuntuu siltä. Haluaisin kovin kirjoittaa jostain sisustusjutuista (siis valmiita sellaisia!) tai valmiista käsitöistä. Sellaisia ei vaan ole. Käsitöitä teen kyllä pikkuhiljaa, mutta niin suuritöisiä ja hitaita ettei niistä vielä paljon kirjoitella….No, kaikki aikanaan. Loma edessä mullakin, josko sitä saisi jotain tehtyäkin.:)

-Henna-

Kommentit (4)

 1. Sesse

  Kyllä se oma perhe, oli se sitten entinen tai nykyinen, on aina ihana!
  Mustakin on ihanaa, kun ollaan välillä koko vanha perhe, eli mun lapset koolla…tulee niin kotoisa olo 🙂
  Ihana kisuli tuolla kuvassa 🙂

 2. Katja

  Mukavaa lomaa teille 🙂 Aivan ihana kuva tuosta kisusta, nukkuu niin makoisaa unta, teillä taitaa kissakin olla esteetikko kun osaa valita noin kauniin paikan 🙂

 3. hennaasemalta

  Sesse: Valitettavan usein vaan kuulee ja näkee ettei kaikki sisarukset tule kovin hyvin toimeen, tai perhe on muuten hajonnut. Siksi mä olenkin niin kiitollinen että mulla on todella hyvät välit sisaruksiin, ja niille voi puhua mistä vaan vaikka ikäeroakin on osaan aika paljonkin.
  Katja: Kiitos! Haha, Eppu on itse niin kaunis kissa että ympäristökin pitää olla kaunis.:D

 4. Jasmine

  voi oot ihana henna! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *