Lomakahvit

Täällä just valmistelen kahveja sisaruksilleni, äidille ja isovanhemmille. Päätin kutsua heidät kakkukahveille Mikin kesäloman alkamisen kunniaksi. Tarjolla on ihan vain helppoa jäätelökakkua mansikoilla. Lisäksi kun mun sisarukset on ollut eilen juhlimassa, niin päätin vaihtaa osan tarjoiluista hodarit-shipsit-jaffa-linjalle. Veikkaan että tarvetta on…

Mikillä tosiaan alkoi loma eilen, eikä sitä oikein tajua kun Samin isyysvapaa vasta loppui. Sitä on jotenkin sekaisin tästä ajasta kun lomat on mennyt nyt näin. Samin kesäloma on vasta elokuussa. Pitäis kyllä vähän laittaa mökkimenoja ym jo kalenteriin ettei ihan ohi mene kesä.

Tämä viikko on ollut kiva. Keskiviikkona olin tutun tutulla hortokurssilla. Parin tunnin pikakurssilla keräiltiin pelloilta muutama helppo hyötykasvi. Saatiin tarkkaa opetusta siitä miten poimitaan, mihin voi käyttää ja miten käyttää. Sekä tietty että mitä kaikkea hyvää noista saa elimistöönsä. Oli tosi ihana ja hyödyllinen parituntinen! Olenkin nyt juonut iltaisin mm. maitohorsma-teetä ja nokkosia kuivatin.

Perjantaina järjestettiin Mikille ja kavereilleen pihalla Nerf-sota. Tiedättekö sellaisia pehmopanos-aseita. Osuminen ei satu yhtään, ja Miki tykkää niistä ihan hirveästi. Pari tuntia saivat tuossa juosta, suunnitella hyökkäysideoita ja syödä jäätelöä. Tuollaisia on suht helppo vielä järjestää kun pihaa ei ole juurikaan laitettu eikä kukkapenkkejä tarvitse väistellä. Meillä on muutenkin Mikin kavereita melkein joka päivä, tosin ei yleensä nyt noin montaa sentään. Meilla on vähän se periaate että meille saa tulla koska vaan, jotta se kynnys vielä teininäkin olisi matala meille tulla. Sekä tietää missä tuo lapsi menee. Hengaavat mieluummin täällä kuin kaduilla. Ei nyt sentään ihan 24/7 tarvitse täällä olla, mutta melkein päivittäin. Ollaan kyllä onnekkaita kun Mikillä on niin kivoja kavereita ja heillä sellaisia vanhempia joiden kanssa tullaan toimeen.

Nyt kuitenkin hodarinakit lämpiämään ja kahvi tippumaan. Kohta vieraat tulee!

-Henna-

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *