Lomailua ja lastentarvike-ostoksia

Tulin vaan kertomaan, että hengissä ollaan, just ja just.
Eipä sitä talvella kuukausia palellessa uskoisi että joskus Suomessa voisi olla näinkin tukalan kuuma. Niin kuuma että sitä melkein odottaa jo syksyä. Kyllä me yritetään nauttiakin tästä lämmöstä kun tätä kerrankin on, mutta kotipäivinä tämä on enempi makoilua ja tuskailua.
Samilla alkaa ensi viikosta loma, joten vähän tässä todettiinkin että jätetään alunperin suunnitellut lomaristeilyt tms reissut väliin, ja lähdetään sittenkin muutamaksi päiväksi mökille. Se on mun tilassa paras, en jaksa juuri muuta, se on koiralle paras, mökillä pääsee rauhassa uimaan ja on hiukan viileämpää. Sielä oikeasti nauttii kesästä eikä vain tuskaile.

Hullua tosin ajatella että ensi viikko on Mikin viimeinen lomaviikko! Sitten alkaa jännittävä eskari. Tosin poika on ihmeen innolla sinne menossa, liekö alkaa olemaan tylsää kun ei ole enää hoitolapsia. Poika alkaa jo vähän kaipaamaan arkea ja jokapäiväistä ohjelmaa.

Me käytiin eilen tekemässä ulkovaate-shoppailut eskariin. Yleensä valitsen aika tarkkaan kivoja merkki-ulkovaatteita, mutta nyt ei jaksanut. Marssittiin Stadiumiin josta saatiin iso pino ale-vaatteita, ja ihan kivan näköisiä! Pääasia että niissä on runsaasti väriä.
Kevyt toppatakki, välikausitakki ja housut, sadetakki ja sadehousut, kaikki yhteensä reilu 70€, ei paha! Kannattaa käydä katsomassa. Vielä puuttuu sisätossut, sitten onkin pääosin kaikki.

Myös kivat ja suht edulliset lastenvaunut bongattiin eilen. Vielä ei niitä otettu, mutta jotenkin helpotus että nekin löytyi. Sitä jo toisen lapsen kohdalla tietää millaiset ne pitää olla, Mikin kanssa kun on kokeiltu ties minkälaisia vaunuja ja rattaita. Saatikka sitten hoitolapsilla. On meillä vieläkin ullakko täynnä rattaita, mutta tarvitaan kunnon vaunut entisten kärsiessä jo niin pahasti. Vielä puuttuu peitot, vaunulelut ym lisäjutut, mutta ihana hoitolaukku multa jo löytyy. Siitä lisää myöhemmin.

Nautitaan auringosta, yritetään ainakin!

-Henna-

Kommentit (3)
 1. Oo! Odotan innolla sun hoitolaukkupostausta! Se on yksi hankinta, joka saa lähestulkoon harmaita hiuksia päähän, yhtään superkivaa laukkua en nimittäin oo vielä löytäny. Olis kivaa jos löytyis ulkonäöltään sellainen, joka ei jää vain hoitolaukuksi vaan jota voisi käyttää vauva-ajan jälkeenkin. Ja nyt täytyy tehdä ulkovaateinventaario täälläkin ja kipittää heti kaupoille! En yhtään tullu ajatelleeksi, että kohta pitää jo olla varusteet valmiina, jaiks.

  1. Kurkkaa Sari Littlephantin laukut. Niiden kuvittelisin olevan just sun makuun. Vai? Se mustavalkoinen. Mulla on yksi sellainen laukku ihan normilaukkuna, mihin mahtuu hyvin tavaraa ja paperia.. Talvi ja syksylaukku. Tykkään tosi paljon eikä kukaan ole edes luullut hoitolaukuksi. Ihastelleet muuten kyllä 🙂 pepin vauva-aikana, silloin viisi vuotta sitten, ostin Storksakin Mia hoitolaukun. Se oli silloin in ja tyylikäs. Muistutti paljon longchampin laukkuja. Nyt pitäisi muistaa kiikuttaa se töihin, työkaveri kun sai vauvan huhtikuussa ja hänelle sitä mainostin.

 2. Sanna- Snow white dreams
  5.8.2014, 05:57

  Voi että kun löysin ihanan blogin täältä! Ihana koti teillä! Jään seuraamaan lukijana 🙂

  Tervetuloa kurkkaamaan myös minun blogiini! 🙂

  Aurinkoista viikkoa! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *