Loma alkaa

Tulin vaan pikaisesti sanomaan moikat, meillä alkaa tänään loma. Samillakin on kerrankin hiihtolomalla lomaa, joten viikko tulee todellakin tuntumaan lomalta.

Mitään suurempia suunnitelmia ei ole, paitsi että yhdeksi yöksi mennään kylpylään. Muutoin mennään vähän sään ja fiiliksen mukaan. Toivon ettei aika nyt menisi vaan nopeasti ohi, vaan saatais oikeasti jotain tehtyä. Pojille jotain kivaa ohjelmaa ja remppaa eteenpäin.

Kuva ei liity taas mihinkään, paitsi edelliseen postaukseen. Piti näyttää että tällainen on siis meidän makuuhuoneen wc. Iiiihan eri tyyppinen kuin se meidän toinen wc mutta mitäpäs se haittaa.

Mulla hajosi eilen puhelin. Nestori paiskas sen viimeisen kerran lattialle. Kuinka outoa voikaan olla ilman nettiä, whatsappia ym. Mulla on siis väliaikaispuhelin jolla vanhaan tapaan ihan vaan soitetaan. Toisaalta tekee kyllä ihan hyvää. Kyllä tämä läppärin nettikin voisi hyvin riittää. Tehtiinkin eilen Samin kanssa lupaus että koitetaan nyt koko perhe vähentää tätä some/läppäri ym aikaa. On meinaan syytäkin, meillä jokaisella, paitsi pienimmällä.

Nyt siis tämä kone pois, kutimet ja kahvikuppi käteen ja hetken rauha. Nestori nukkuu ja Miki on kaverilla.

Hyvää hiihtolomaa kaikille niille joilla se nyt alkaa, muille oikein hyvää viikonloppua!

-Henna-

Ps. Blogissa tulossa kuulumisia kyllä lomallakin.

 

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *