Lokakuu on vihdoin täällä!

Nyt se on alkanut, jännittävä ja erityinen lokakuu. Kuukausi jota ollaan tammikuusta asti pidetty erityisenä. Kirjaimellisesti ollaan yhdeksän kuukautta odotettu siis.
Nyt on siis varmaa, että tässä kuussa meidän pikkuinen vauva syntyy. Tasan viikon päästä on laskettu aika, vaikka raskaus menisi yli, marraskuun puolelle se ei mene.

Jännittävää!

Syyskuu oli myös oikein mukava, ja teinkin pienen kollaasin syyskuun touhuista.
Syyskuussa juhlittiin pariinkin otteeseen. Mulle järjestettiin ylläri-vauvakutsut. Ihanat juhlat, joista sain vielä vähän aikaa sitten nauttia lisää. Mulle annettiin nimittäin lahjakortti kauneushoitolaan, ja sain vielä viime hetkillä nautiskella jalka-ja kasvohoidoista. Teki niin hyvää!
Lisäksi vietimme rentoja rapujuhlia, joista olisi kiva tehdä ihan joka vuotinen tapa.

Syyskuussa rempattiin. Pihahommia, aitaa, mun huonetta, makuuhuoneen wc:n viimeistelyä. Se tapettihässäkkä muuten päättyi hyvin, mistä viimeksi kerroin. Olin tehnyt tilauksen jo ajat sitten, vähän myöhäistä sinänsä valittaa, mutta saamme uudet rullat pian. Kyseessä oli kuitenkin valmistajan iso virhe, pahoja painovirheitä jne joten olihan se syytäkin rullat korvata.
Myyjä tosin sanoi että rullat olisi pitänyt heti aikoinaan tarkistaa, mikä musta tuntuu vähän hullulta. Ymmärrän sinänsä, mutta kun ei viitsisi hyviä suojamuoveja poistaa rullista ennen kuin on pakko… Muutenkin lähde nyt sitten availemaan 9 rullaa tapetteja kerralla ”varmuuden vuoksi”…
No mutta, pääasia että rullat nyt korvataan.

Syyskuussa myös sisusteltiin. Vauvanhuoneen laittelin valmiiksi, keittiössä muutin syysilmettä ja uudistettu wc sai vähän muutenkin uutta ilmettä. Kivasti ollut kerrankin aikaa kaikkeen sellaiseen.

Sellaista siis täällä. Kohta meillä alkaa kässäkerho. Vähän varauksella sovittiin tämä lokakuun kerta, mutta kun vauva vielä mahassa kelluu niin kivahan se on kerhoilla. On niin pitkästyttävää välillä tässä ollut, niin saa vähän seuraa ja tulee tehtyä kässäjuttujakin.

Miki halusi leipoa mokkapaloja, joten nyt ruoanlaittoon ja kuorrute vielä mokkapalojen päälle!

-Henna-

Kommentit (6)
 1. Moikka! Ei minulla muuta kuin, että blogisi on aiva ihana ja leppoisa ja olen saanut siitä hurjasti inspiraatiota oman kodin laittamiseen. Ja tsempit raskauden viime metreille – täälläkin tuhisee kainalossa oma pieni kaksiviikkoinen.

  Terveiset Pohjois-Karjalasta, Sallamaari

  1. hennaasemalta
   6.10.2014, 07:23

   Kiitos kovasti, tosi kiva kuulla!:)

 2. Ihanaa loppuodotusta, kohta se palkitaan 🙂 Aurinkoista viikonloppua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *