…Lisää muutoksia elämään

Mulla on nämä maanantait vapaapäiviä, joten silloin tulee tehtyä ihan kivasti rästihommia. Kaupassakäyntiä, pyykkiä, ja vähän blogiakin. Heittäydyin tähän olohuoneen sohvalle kahvikupin ja kynttilöiden kera, ja kerron vähän kuulumisia taas. Niitä nimittäin riittää, jälleen.

Kerroinkin tuossa aiemmin että meiltä lähti sijaislapsi, ja taloon tuli uusi kissa. Niinkuin niissä ei olisi tarpeeksi muutoksia, niin muutoksia tuli lisää. Mun mies on ollut 10 vuotta samassa firmassa töissä. Hän on tehnyt toimistohommia, ja on ollut aina pois n. klo 8-16 kun mä olen pyörittänyt kotia. Hän on jo muutaman vuoden miettinyt vaihtoa toiseen työhön, mutta ei ole saanut aikaiseksi. Hänellä on hyvä koulutus, mutta ei ole tehnyt koulutusta vastaavaa työtä ikinä. Kun omaa koulutusta vastaava työ saattaisi tarkoittaa kyllä hyvää palkkaa, mutta myös stressiä, pitkiä päiviä jne. Niin se ei ole oikein houkutellut. Meillä kun tärkeintä on ollut onni, oma perhe ja mielellään kiva työ, eikä se raha. Kunhan nyt pärjätään ja vähän jäisi säästöönkin.

No nyt kävi niin, että heillä oli firmassa yt:t, ja yksi lähtijöistä oli mieheni. Työt loppui viime viikolla samantein, mutta hän sai onneksi lähtöpaketin, eli muutaman kuukauden palkan vielä. Tämä oli samaan aikaan helpotus, mutta myös todella iso muutos ja toki myös pelottavaakin.

Nyt sitten pohditaan vaihtoehtoja. Nyt on se hetki kun voi toteuttaa miehenkin unelmia, itse kun olen saanut unelmieni työn. Mies kaipasi kovasti hyppyä pois oravanpyörästä, ja ollaankin mietitty pitkään sitä mahdollisuutta että pyöritetään bisnestä yhdessä tässä talossa. Tarkoittaen sitä, että mulla on mun puoti ja mies jäisi kotiin hoitamaan sijoitettuja ja omia lapsia. Samalla hän hoitaisi rästihommia pois, niitä tässä talossa kun riittää. Jos tämä ei toteudu, niin sitten jotain ihan muuta työtä, mielellään vähän fyysisempää kuin toimistossa istuminen.

En tiedä mihin elämä meitä nyt kuljettaa, joku tarkoitushan tällä kaikella on oltava. Kun molemmilta loppuu tavallaan työt melkein samaan aikaan. Oma yrittäjyyteni on vielä täyttä palkatonta räpiköintiä, ja pelottaa puotini tulevaisuus. Kaikenmaailman viikoiksi venyvät black fridayt, singles dayt ym alennukset vie pienyrittäjiltä asiakkaat vuoden parhaimpaan myyntiaikaan. Ei minulla ole mahdollisuutta tarjota mitään -50% alennuksia, tai teen tappiota. Samalla ekologisuus ja älä osta mitään päivä-painaa vastaan toisesta suunnasta. Itse olen ehdottomasti enemmän ekologisuuden puolella, joten tämä kaikki saa pääni niin pyörälle.

Unelmatilanteessa haluaisimme vain hoitaa lapsia ja eläimiä, huolehtia kodistamme ja tuoda hyvää mieltä ihmisille kahvila-putiikkien myötä. Kuitenkin tämän talon ja kaiken pyöritys maksaa ja lompakko on tyhjä. Tunteet on kyllä todella sekavat nyt. Mennään päivä kerrallaan ja vahvalla uskolla siihen että asiat järjestyy. Meillä on onneksi todella ihana tukiverkosto jotka mm. hoitaa meidän lapsille joululahjat.

Lisäksi mä uskon että mun miehelle tämä hengähdystauko tekee hyvää. Edellinen työympäristö ei ollut inspiroiva, ja hän sai kokea suorastaan kiusaamista sielä. Nyt hän saa oikeasti miettiä mitä haluaa, viettää aikaa poikien kanssa ja on toki apu mullekin. Jospa tosiaan ne rästihommatkin etenisi.

Olen tällä hetkellä levollisin mielin, ja etenemme päivä kerrallaan. Jos jotain, niin tämä lisää arvostusta moneen asiaan. Sekä ehkä tuo uutta buustia omaan työhön, koska nyt on pakko tienatakin eikä vaan “harrastella” töissä. Onneksi takana on hyvä viikonloppu, kun joulun avajaiset toi paljon porukkaa paikalle.

Oliverista muuten vielä loppuun. Se on alkanut nukkumaan meidän jaloissa, ja pari päivää sitten antoi vihdoin silittää! <3 Tosi varauksella, mutta antoi kuitenkin. Niin ihanaa! 🙂

-Henna-

Ps. Meidän olkkari taitaa olla ainut siisti huone, kun sitä vaan viitsin kuvata. 😀

 

ihmiset perhe-ja-suhteet
Kommentit (6)
 1. Tsemppiä Henna Kaikilla on aina tarkoituksensa.

  1. hennaasemalta
   21.11.2018, 13:59

   Kiitos! 🙂

 2. Voimia,teille kummallekin!❤️

  1. hennaasemalta
   27.11.2018, 15:35

   Kiitos! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *