Blogit
Koti asemalla

Lelukoreja

Mä olen viime aikoina haalinut jälleen koreja ikuisuusongelmalle, nimittäin leluille. Lelut kuuluu siihen ryhmään, jolle ei ikinä meinaisi keksi kivaa säilytyspaikkaa. Sellaista paikkaa joka näyttäisi kivalta, mutta josta leluja olisi helppo kaivaa.
Ikeasta nappasin pari kivan väristä pussukkaa jotka on tarkoitettu leiville tms. Meillä nämä päätyi toistaiseksi keittiöön ruokaleikki-leluille. Toinen menee ehkä Unton leluille, tosin se kori olisi varmaan sitten pian tuhottu….

 Eräässä sisustuskirjassa oli myös hauskasti laitettu sängyn alle näitä H&M Homen Storage-säilytysjuttuja. Hankin omani, ja nämä onkin yllättävän käteviä! Ihan yllättävän isoja, näihin mahtui kolmen vanhan muovilootan legot yhteen laatikkoon. Lisäksi koska tuo materiaali on tuollaista kangasta tms, nämä sai hyvin korkeutensa puolesta mahtumaan vaikka miten matalan sängyn alle. Eikä hintakaan ole päätähuimaava.

Asiasta viidenteen. Niin kuin jotkut ehkä on huomannut, tuo mun blogin otsikko on tässä nyt vaihtunut aika tiuhaan ja tulee varmaan vielä vaihtumaan. Ottaa pattiin kun omassa päässä oleva visio ei kohtaa taitojen kanssa. Tuotakin tein vaikka kuin kauan. Pitäisi saada ammattilainen tekemään uusi ulkonäkö tänne, mutta sen aika tuskin on vielä. Jos koskaan.
Mielipiteitä saa toki kertoa, mitä tykkäätte tästä, mikä on ollut lemppari? Onko kuvat liian ahtaalla, onko otsikko houkutteleva tai kuvastaako mun blogia? Lisäksi haluaisin tietää mikä on teidän mielestä paras kuvakoko näissä teksteissä? Tämänkin postauksen isot kuvat on tietysti näyttävimmät, mutta vievät enempi tilaa ja joutuu enempi selaamaan.
Kiitos jos jaksatte kertoa mistä tykkäätte!

-Henna-

Kommentit (19)

  1. sade

    Ihana blogi sinulla. Löysin tänne vasta nyt ja aion kyllä käydä tästä lähin!
    lelulaatikkoongelmia täälläkin. Tai siis että leluja ON, mutta miten säilöisi niitä kivasti. Noi hm:n korit ovat tosi hyvä idea. Laitoinpa pari tilaukseen. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *