Blogit
Koti asemalla

Lauantai

Ihanaa kun on lauantai!
Täällä ollaan nautittu aurinkoisesta säästä vihdoin. Vihdoin siksi että Miki on viime päivät sairastellut ja ollaan oltu vaan neljän seinän sisällä. Tänään päästiin jo vähän koiran kanssa ulos, ja kyllä teki hyvää!

Olo on kauhean pirteä ja energinen, tämä fiilis on kyllä parasta keväässä, kun mieli herää talviunilta. Aloitin myös erään maailman positiivisimman ihmisen vinkistä kiitollisuus-päiväkirjan muutama päivä sitten. Taas pimeän talven aikana mulle tyypillinen valitus, kiukkuilu ja negatiivinen asenne otti valtansa, ja mä vihaan itsessäni sitä. Mä en todellakaan ole aamuihminen, ja usein se turha aamukiukku jää myös päälle.
Nyt aloitan aamuni kiitollisuuspäiväkirjalla, joka saa mun ajatukset väkisin niistä negatiivisista ajatuksista hyviin ajatuksiin. Turha kiukuta aamulla sitä että koira on syönyt kissankakat hiekka-astiasta, ja haisee kaamealle, kun voi miettiä sitä, että olemme terveitä, että aamupalaksi löytyy kaapista jotain hyvää, että Miki on iloisella tuulella. Että sää on ihana.
Istun alas, mietin hyviä juttuja ja kirjoitan niitä sivun verran ylös. ”Olen kiitollinen tänään…” enkä nouse ennen kuin sivu on täynnä ja fiilis hyvä!
Hyvä juttu mulle siis, toivottavasti en unohda tätä tapaa. Suosittelen muillekin!

Mukavaa viikonlopun jatkoa itse kullekin!

-Henna-

Kommentit (3)

 1. Sari

  Taas ihan kuin omasta suusta: aamukiukku tuppaa jäämään päälle… Mut tuo on aivan loistava idea kiukun karistukseen! Täytyypä pitää mielessä jos sängystä taas huomenna uhkaa nousta äksypöksy. 😉 Tai no, huomenna sunnuntaina sitä ongelmaa tuskin on kun tietää, että saa herätä rauhassa omaan tahtiin! 😀

 2. Nonna

  Mulla myös kevätenergia pursuilee! Tuo kiitollisuuspäiväkirja on aivan mahti idea!!!
  Mukavaa sunnuntaita! Aurinko paistelee ainakin täällä Espoossa!

 3. Susanna

  Minulla oli joskus vähän samantapainen päiväkirjasysteemi. Kirjoitin joka päivä siihen jotain, mistä saatoin olla itsessäni tyytyväinen. Tarkoituksena oli tajuta, että olen ihan kelvollinen ja hyvä tyyppi.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *