Lastenlaulut seinällä

Mä ihastuin näihin Pikkunorsun tauluihin heti kun näin sellaisen vauva-lehdessä. Varsinkin tuo veturi-lauluhan on täydellisen osuva meidän tulevalle juna-aseman pikkumiehelle.
Pikkunorsuhan on siis suomalainen yritys, joka myy näitä lastenlaulu-tauluja, kortteja ja muutamaa oheistuotetta netissä täällä.
Heiltä löytyy suosituimmat lastenlaulut hauskoilla fonteilla ja lisäksi heiltä saa personoitavia tuotteita. Heille voi myös ehdottaa jotakin muuta lastenlaulua, jota valikoimista ei löydy.

Julisteita löytyy kahta kokoa, meillä tuo veturi-taulu on A4-kokoa, eli 21×30. Julisteita saa myös isompana, koossa 30×40. Eli aika yleiset koot joihin löytyy helposti kehykset.
Lisäksi heillä myydään samoja lauluja kortteina, joiden mukana tulee kirjekuori. Kortin voi myös kehystää. Helppo ja edullinen lahja pienille ystäville.

Julisteet ja kortit ovat pääosin musta-valkoisia, mutta niitä löytyy myös värillisinä. Joissain saattaa olla myös pieni väripiristys, kuten meidän Pikku ankka-kortissa keltainen ”Kvaaak!”.

*Kuva valmistajan sivuilta

*Kuva valmistajan sivuilta

Minä pistin meidän julisteen hoitopöydän viereen, pesualtaan yläpuolelle. Siitä voidaan sitten lauleskella pientä veturia vaipanvaihdon ohella. Kortti on toistaiseksi sängyn vieressä ikkunalaudalla.
Tykkään näistä kovasti, ja tämä on myös kiva lahjaidea.

Pikkunorsun löydät myös Pinterestistä, Instagramista ja facebookista.

-Henna-

*yhteistyö postaus

Kommentit (1)
  1. Noihan on aika ihana idea, tosi kivan näköisiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *