Lastenhuone tänään

 Alkuun iso kiitos kaikille edellisiin postauksiin kommentoineille! Kyllä sydäntä lämmintää kun ison työn jälkeen saa kehuja muiltakin. En jokaiseen kommentiin nyt vastannut, mutta arvostan ja kiitän ihan joka ikistä, kyllä tuntui hyvältä niitä lukea. Ihanaa myös miten iloitsitte Mikin puolesta!
Nyt kun Mikin huone on valmis ja yksi sänky ja iso osa tavaroista siirtyi vihdoin toiseen huoneeseen, kehtaa vanhempaakin lastenhuonetta kuvata jälleen! Viimeiset kuukaudet huone oli aivan kamala kaaos, lapsetkin oli epätoivoisia iltasiivouksissa kun tuntui ettei leluille ole paikkaa enää, kaikki vaan pursuu.

Nyt huoneessa on reilusti tilaa hengittää ja leikkiä. Leikit sujuukin paljon iloisemmin, huomaa taas miten lapsi innostuu leikeistä enemmän kun vaihtoehtoja ei ole liikaa. Siirsin myös keittiöstä lasten leikkihellat ja ruokalelut tuonne, tuntuu että niilläkin leikitään nyt enemmän.

Eteisessä väliaikaisesti ja tätä hetkeä odotellut pulpetti pääsi nyt huoneessa oikeuksiinsa. Sopii sinne kuin nenä päähän, ja sekin on nyt todella ahkerassa käytössä! Siinä on oikeasti mukava istua ja säilöä kuvat kannen alle. Meillä yksi lasten lempparijuttu onkin se, että heille tulostetaan netistä tämän hetken suosikkijutuista värityskuvia. Sanoilla Free coloring pages löytyy vaikka mitä. Meillä tällä hetkellä mm. Planes, Super Mario, Super Heroes, Littlest pet shop, Angry birds, Itse ilkimys 2 jne jutut on tosi jees! Lapsille oli kiva yllätys kun Mikin huoneen paljastuspäiväksi olin heille extra yllärinä tulostanut ison pinon kuvia.

Vielä molemmat huoneet kaipaisi paljon kaikkea pientä. Hoitolasten huoneeseen kaipaisin uuden maton, ei noilla ratamatoilla oikein leiki kukaan. Säilytyskoreja tarvitaan molempiin, ruokaleluille jotain hyllyä tms jotta kivat jutut saa enempi esille. Koristeeksi vanhoja leluja tms. Etsittävää riittää, pikkuhiljaa. Pääosa on nyt kuitenkin kunnossa ja huoneet näyttää kivalta. Lastenhuone myös avartui todella paljon kun Mikin huoneen ovea voi pitää nykyään auki.

Ai niin, muistattekos edellisessä lastenhuoneessamme olleet lasten leikkipatjat jotka päällystin aikoinaan kun asuimme tuolla toisessa päässä taloa? Ne on taas kaivettu esiin, yksi lasten suosituimmista jutuista. Ne on myös kiva alusta Mikin voimistelurenkaiden alle. Seuraava projekti mulla onkin sitten päällystää ne uudelleen, vanhat värilliset kankaat ei tietenkään sovi enää, ja onhan ne kyllä todella kulahtaneetkin jo ahkerasta käytöstä… Siinä siis hommaa taas. Kunhan ensin saa ne kankaat…

Niin, ja olohuone on täysin keskeneräisen näköinen kun ensin sieltä lähti työpöytä ja sitten tv. Täytyy vähän muutella järjestystä ja tuoda yksi kirjahylly sinne toisesta huoneesta lisäksi. Eli tekemistä riittää!

-Henna-

Kommentit (10)
  1. Oih, ihania lastenhuone kuvia!<3 tuo punainen keinutuoli on tosi suloinen:)

  2. Miten ihana blogi!! Jään seurailemaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *